![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy acolo aceasta ar putea fi o întrebare foarte prost, dar prost cere oricum ![]() cazul meu a 4x 80mm fan grile / găuri sau orice apel pe care doriţi să le, merita folosind 80mm la 120mm adaptoare? fanii mei face destul de mult zgomot, deoarece este, în ciuda eforturilor mele de a le face quiter. im de asemenea, încercarea de a creşte cantitatea de airflow în întreaga caz. ar face mult de adaptoare diferenta? sau wud le limiteze cantitatea de debit? Noroc, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine ai putea face un 9V mod de a vă 80 fani? i folosi un adaptor de 120mm pe procesorul meu şi-l wispers deoarece 120mm fan a sufla Thợ o gaura de 80mm aer movment este pritty puternic ca încercarea de a muta o mulţime de aer Thợ de 80mm gaura există nici o cale de u-ar putea face în cazul gaura a120mm? economiseşte un adaptor apoi şi spaţiu
|
| |||
| |||
| ive deja gândit de 9V idee. im de gând să cumpăr un fan controler de la un moment dat, ca o mare parte din timpul meu de bucăţi isnt foarte greu de lucru, astfel încât nu nevoie reală de răcire pentru a fi în întregime. ca şi pentru extinderea găuri? Recunosc am putut, dar chiar dont îndrăzneşti, ca toate plexiglas caz: P ive lucrat pe plexiglas înainte, şi are un obicei de cracare. ar putea merge la adaptoare în cazul în care acesta doesnt restrânge la airflow mult. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, un 80mm deschidere va fi un 80mm de deschidere, dacă nu te duci acolo cu un dremel. Un fan 120mm se va roti mai lent decât de 80mm, asa ca va fi mult mai puţin decât funcţionale doar punerea 80mm fans acolo, în primul rând.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|