![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| heyy tu Môže to byť naozaj hloupá otázka, ale zle zeptat tak ako tak ![]() mojom prípade má 4x 80mm ventilátor grily / dier alebo to, čo ste chceli volať im, je to za použitia 80 mm do 120 mm adaptéry? moji fanúšikovia sa docela dost hluku, ako to je, aj napriek mojej snahy o to, aby im quiter. im tiež snaží zvýšiť množstvo prúdenie vzduchu v celom prípadu. by adaptéry veľký rozdiel? alebo WÜD im obmedziť množstvo prietoku? fandí, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a môžeš urobiť 9V mod do svojho 80 fanúšikov? i použitie 120mm adaptér na mojej cpu a to wispers pretože 120mm ventilátor má vyhodiť Tho jeden 80 mm otvor vzduchu movment je Pritt silný ako jeho pokuse sa pohybovať veľa vzduchu Tho na 80mm díra je tam žiadny spôsob, ako by mohlo u prípadu palice a120mm? ušetrí vám potom adaptér a priestore
|
| |||
| |||
| IVE už myslia o 9V nápad. im chystá kúpiť ventilátor regulátora v určitom momente, ako veľa času počítača isnt pracuje veľmi tvrdo, takže nie je potreba na chladenie, ktoré majú byť v plnej výške. a pre rozšírenie diery? Asi by som mohol, ale aj v skutočnosti dont navážte, pretože všetky jeho plexisklo case: P IVE pracoval na plexisklo skôr, a to má zvyk krakovaním. by mohlo ísť o adaptéry, ak sa doesnt obmedziť prúdenie vzduchu ďaleko. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm, a 80 mm otvorení sa chystá otvorenie je 80 mm, ak ste tam s Dremel. A 120mm ventilátor bude otáčať pomalšie ako 80 mm, takže to bude oveľa menej funkčné ako len uvedenie 80mm ventilátory tam na prvom mieste.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|