мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

80мм до 120мм адапторс?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. октобар 2008, 13:59
Мембер Гроуп

Default 80мм до 120мм адапторс?

хеыы постоји

то може бити стварно глупо питање али питати аныуаыс илл
мој случај је 4кс 80мм вентилатора гриллс / рупе или шта год желите звати их, је ли вриједан помоћу 80мм до 120мм адапторс? моји фанови направити прилично доста буке, јер је, упркос мој труд да их учини куитер. им се покушава повећати количину проток ваздуха у читавој случај. би адапторс направити много разлика? или ууд они ограничавају количину протока?

Клицање, МЦТУ
Old 11. октобар 2008, 14:19
Донаторска Група

добро могли чинити 9в мод на свој 80 навијача? и користити 120мм адаптер на мој ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА и уисперс јер 120мм вентилатор пухати мада је то једна 80мм рупа за ваздух мовмент је јака као притты покушавате покрет пуно ваздуха мада је 80мм рупа постоји ни на који начин би могао радити у случају рупа а120мм? штеди вам адаптер онда и простор

Мы Сыстем: П * Л * А * З * М * А

Процесор (и):
2.3ГхЗ АМД
Матичне плоче:
Асус
РАМ меморија:
1 чезе ДДР
Графичка картица (е):
256МБ Г-форце
Соунд Цард:
звук Бластер 5,1
Тврди диск (и):
1-80гб 1-120гб западном дигитални'с
Оптички погон (е):
Пионеер-ова ДВД-РУ
Цасе / псу:
цустом цасе & 650у псу
Хлађење:
ДИЫ уатерцоолинг
Нетуорк / Интернет:
девице, 50мб
Монитор (е):
Ацер 23 "(Кс233ХБ)
Оперативни систем (е):
Виста Ултимате
Old 11. октобар 2008, 14:28
Мембер Гроуп

иве већ мисли о 9в идеја. им иде за куповину фан контролер у неком тренутку, како је много времена мој пц није тешко раде, тако да стварна потреба за хладјење бити у цијелости. као и за ширењем рупа? Ја сам могао рачунати, али ја стварно не усуђују, као сви плекси случај: П имам радио на плекси пре, а то је навика од пуцања. може ићи у адапторс ако се ограничити проток ваздуха на пуно.

МЦТУ
Old 12. октобар 2008, 02:58
Донаторска Група

Ух, а 80мм отварање ће бити 80мм отвора осим ако не иду тамо са дремел. А 120мм вентилатором иде спорије него Спин 80мм, тако да ће бити много мање функционалне него само стављањем 80мм фанове тамо на прво место.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПоуерЛине етхернет струју? мцту Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 Јучер 12:48
Уирелесс УСБ Адапторс & БСОД Јорге Луис Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 15. јуна 2009 03:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц