![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хеыы постоји то може бити стварно глупо питање али питати аныуаыс илл ![]() мој случај је 4кс 80мм вентилатора гриллс / рупе или шта год желите звати их, је ли вриједан помоћу 80мм до 120мм адапторс? моји фанови направити прилично доста буке, јер је, упркос мој труд да их учини куитер. им се покушава повећати количину проток ваздуха у читавој случај. би адапторс направити много разлика? или ууд они ограничавају количину протока? Клицање, МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| добро могли чинити 9в мод на свој 80 навијача? и користити 120мм адаптер на мој ЦЕНТРАЛНА ПРОЦЕСОРСКА ЈЕДИНИЦА и уисперс јер 120мм вентилатор пухати мада је то једна 80мм рупа за ваздух мовмент је јака као притты покушавате покрет пуно ваздуха мада је 80мм рупа постоји ни на који начин би могао радити у случају рупа а120мм? штеди вам адаптер онда и простор
|
| |||
| |||
| иве већ мисли о 9в идеја. им иде за куповину фан контролер у неком тренутку, како је много времена мој пц није тешко раде, тако да стварна потреба за хладјење бити у цијелости. као и за ширењем рупа? Ја сам могао рачунати, али ја стварно не усуђују, као сви плекси случај: П имам радио на плекси пре, а то је навика од пуцања. може ићи у адапторс ако се ограничити проток ваздуха на пуно. МЦТУ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ух, а 80мм отварање ће бити 80мм отвора осим ако не иду тамо са дремел. А 120мм вентилатором иде спорије него Спин 80мм, тако да ће бити много мање функционалне него само стављањем 80мм фанове тамо на прво место.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПоуерЛине етхернет струју? | мцту | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | Јучер 12:48 |
| Уирелесс УСБ Адапторс & БСОД | Јорге Луис | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 15. јуна 2009 03:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |