![]() |
|
| |||
| |||
| Heyy var Bu çok aptalca soru ama hasta zaten soracak olabilir ![]() Benim durumumda 4x 80mm hayranıyım ızgara var / delik ya da onları aramak istediğiniz, bu 80mm için 120mm adaptörler kullanarak değer? Hayranlarım yapmak gürültü oldukça olarak bu, benim çabaları onları quiter yapmak rağmen. Ayrıca dava boyunca hava akımı miktarını artırmak için çalışıyoruz Sohbet. bu adaptörler kadar fark olur? veya akışı sınırlı wud? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi siz 80 hayranları için 9V MOD yapabilirim? benim işlemci üzerinde 120mm adaptör kullanmak ve wispers çünkü 120mm Fan hava movment pritty ve hava çok taşımak için çalışıyor gibi güçlü bir 80mm delik tho darbe için olan 80mm delik tho Bu durumda delik a120mm yapabileceğinizi hiçbir şekilde Ü? ardından ve alan bir adaptör kaydeder
|
| |||
| |||
| ive zaten 9V fikir düşündüm. my PC isnt çok çalışma zamanı bir sürü olarak Sohbet bir noktada hayranıyım denetleyicisine satın alacak, böylece gerçek bir ihtiyacı olan soğutma tam olmak için. ve delikleri genişletmek için? i, ama gerçekten cesaret dont olabilir, onun tüm camdan hafif dayanıklı şeffaf durumda gibi farzetmek: P ive camdan hafif dayanıklı şeffaf önce çalışmış ve çatlama bir alışkanlığı var. Eğer kadarının hava akımı sınırlamak doesnt ve adaptörler gidebilirim. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ah, bir açılış 80mm bir 80mm açılış sürece gitmek olacak bir dremel ile. Bir 120mm yangına 80mm daha yavaş döndürmek için, bu nedenle daha az sadece orada ilk yerde 80mm fanlar koymaktan daha işlevsel olacaktır gidiyor.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |