менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Справа & блоки живлення

Register

80mm до 120 адаптерів?

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 жовтня 2008, 13:59
Член групи

Default 80mm до 120 адаптерів?

Heyy там

Це може бути дуже дурне питання, але погано запитаєте Anyways
Моя справа 4x 80-мм вентилятор Грилі / отворів або що ви хочете подзвонити їм, чи варто використання 80mm до 120 адаптерів? моїм шанувальникам зробити досить багато шуму, як це, не дивлячись на мої зусилля, щоб зробити їх quiter. їм також намагаються збільшити кількість повітря протягом всього розгляду. Адаптери б зробити багато чого різниця? або WUD вони обмежити кількість потоків?

Cheers, MCTW
Old 11 жовтня 2008, 14:19
Донор групи

також ви можете зробити 9V моделювання до 80 вболівальників? Я використовую 120-мм адаптером на мого процесора і wispers тому що 120-мм вентилятора на удар Тхо 80mm отвором повітря Movment Pritty є сильним як її намагається рухатися багато повітря Тхо 80мм отвори там ніяк не могла зробити U a120mm випадку дірка? економить Потім адаптер і просторі

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.3ГГц AMD
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1 концерт DDR
Графічна карта (и):
256mb G-сила
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY watercooling
Мережі / Інтернет:
Virgin 50mb
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Vista Ultimate
Old 11 жовтня 2008, 14:28
Член групи

Ive вже думали про 9V ідеєю. IM збирається купити вентилятор контролера в деякій точці, як багато часу хіба мій комп'ютер працює дуже жорсткий, тому ніякої реальної необхідності в охолодженні бути в повному обсязі. а також для розширення отвори? я б напевно, але я дійсно Dont сміливо, так як її все Perspex випадок: р Ive працював на плексиглас раніше, і він має звичку розтріскування. може йти адаптери Якщо це не обмежує повітряний потік на багато що.

MCTW
Old 12 жовтня 2008, 02:58
Донор групи

Uh, 80mm відкриття буде 80mm відкриття, якщо ви йдете туди з DREMEL. 120-мм вентилятор буде обертатися повільніше, ніж 80мм, тому він буде набагато менш функціональний, ніж просто поклавши 80mm вентиляторів там, в першу чергу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Powerline Ethernet адаптери? mctw Мережа, Модеми & VoIP 3 Вчора 12:48
Бездротовий USB адаптери & BSOD Хорхе Луїс Мережа, Модеми & VoIP 0 15 червня 2009 03:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.