![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Heyy там Це може бути дуже дурне питання, але погано запитаєте Anyways ![]() Моя справа 4x 80-мм вентилятор Грилі / отворів або що ви хочете подзвонити їм, чи варто використання 80mm до 120 адаптерів? моїм шанувальникам зробити досить багато шуму, як це, не дивлячись на мої зусилля, щоб зробити їх quiter. їм також намагаються збільшити кількість повітря протягом всього розгляду. Адаптери б зробити багато чого різниця? або WUD вони обмежити кількість потоків? Cheers, MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| також ви можете зробити 9V моделювання до 80 вболівальників? Я використовую 120-мм адаптером на мого процесора і wispers тому що 120-мм вентилятора на удар Тхо 80mm отвором повітря Movment Pritty є сильним як її намагається рухатися багато повітря Тхо 80мм отвори там ніяк не могла зробити U a120mm випадку дірка? економить Потім адаптер і просторі
|
| |||
| |||
| Ive вже думали про 9V ідеєю. IM збирається купити вентилятор контролера в деякій точці, як багато часу хіба мій комп'ютер працює дуже жорсткий, тому ніякої реальної необхідності в охолодженні бути в повному обсязі. а також для розширення отвори? я б напевно, але я дійсно Dont сміливо, так як її все Perspex випадок: р Ive працював на плексиглас раніше, і він має звичку розтріскування. може йти адаптери Якщо це не обмежує повітряний потік на багато що. MCTW |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uh, 80mm відкриття буде 80mm відкриття, якщо ви йдете туди з DREMEL. 120-мм вентилятор буде обертатися повільніше, ніж 80мм, тому він буде набагато менш функціональний, ніж просто поклавши 80mm вентиляторів там, в першу чергу.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Powerline Ethernet адаптери? | mctw | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | Вчора 12:48 |
| Бездротовий USB адаптери & BSOD | Хорхе Луїс | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 15 червня 2009 03:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |