![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem TENTO FAN, Což je 80 mm ventilátorem, který se pohybuje, jako 80 cfm, nebo tak něco. No moje PC je docela cool, ale zcela příliš nahlas. Byl jsem schopen přizpůsobit rychlost v BIOS, Windows, nebo jakýkoli jiný software založený soultion. Dodává se s 4 pin MOLEX a 3 pinový konektor s pouze jeden drát. Když 3 pin je použit bude zpráva RPM. Takže jsem se rozhodl podívat do otáček věci hardware formulář. Bohužel, zdá se, že všichni potřebují 3 pin konektory, a my 3 pinový konektor má pouze ten drát. To mě vedlo k tomuto produktu To sem drát, Že vypadá může udělat trik. Ale i upozornění 2 dráty chybí z 4 pin konce, a já dont vŘdŘt-li, že bude bordel s ventilátorem, způsobit jeho MOLEX má 4 vývody se 4 dráty. Já také upozornění, že ventilátor má pouze 2 vodiče se do něj z MOLEX konektor, červená a černá, které jsou také pouze 2 na adaptér i nalezeny. Kromě toho bych pak chtěl hákem ventilátoru na jeden z těchto nasvědčující výše adaptér umožňuje tyto položky kompatibilní. Chtěl bych objednat díly asap a chci slyšet od více lidí, než knowledgable i pořadí tak, že bude trvat několik dní, aby se pouze na to doesnt práce. Prosím pomozte jsem dost zmatená. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Měl jsem stejný problém s mým PC, lze očekávat, že se 4 větráky, zmatená kabeláž zde přijdou! Přesto Právo, ventilátorů, které jste koupili běží na více než 5000 ot / min, přičemž je šíleně rychle, takže je velmi hlasité, ale velmi účinný! Ventilátoru regulátor jste je spojeno s perfektní vyřešení tohoto. Nicméně, jak jste uvedl, že regulátor pracuje pouze pro ventilátory 3pin konektory, které váš fanoušek nemá (dobře, to ano, ale ne, které můžete použít k napájení je). Takže je potřeba získat adaptér z MOLEX na 3pin. Bohužel i cant Zdá se, že najdete na newegg, adaptéru spojeny s vámi nebude pracovat v tomto případě. Může být znovu zapojený do obleku však byste rádi to udělat? jeho nebude složité. Pokud jsou nemocní ukázat vám, jak. A odpovídat na vaše další otázky. to jen proto, že má 2 kabely ventilátory běží na 12V, MOLEX má 12V a 5V, takže je jen potřebuje 12V. |
|
| |||
| |||
| 3 vývody nejsou speciálně pro přizpůsobení rychlosti? tzn. Potřebujete kompatibilní fanoušek, budete převádět naopak, ale není cesta, kterou se pokoušíte jsem strach. Můžete získat Fan Controller pro Molex, jsou poměrně jednoduše regulovat napětí od vstupní MOLEX, produkující jedno zmírnit napětí na výstupu, podle toho, jak jste si ji upravit. Probabl nejjednodušší věc, kterou byste mohli udělat, je shimmy dráty přes ventilátor na to MOLEX, takže je to s ohledem na 5V šťáva z PSU, ne 12V. To si pak běží na zhruba polovina rychlostí, a být hodně tišší. |
|
| |||
| |||
| 3. pin jen zprávy zpět ventilátor RPM, záleží, zda se deska podporuje regulaci otáček ventilátoru. Fordy, můžete získat adaptéry, že cesta, často dont mít zpětnou vazbu když RPM, ale dost jednoduché na drátě je palce jsem 12V MOLEX fanoušků na mém PC, připojení k těmto male MOLEX, aby samice 3pin adaptéry, které plug přímo do ventilátor regulátoru. Kontrolor (jak jste uvedl) právě nastavuje napětí. Můžete také spustit ventilátor na 7v právě pomocí MOLEX, ale váš PSU třeba poměrně dobrá, že. |
|
| |||
| |||
| Oh ok sorry, myslím, že jsem myslel na něco jiného možná .. Citace:
![]() Je pouze nutné, pohybující se dvěma dráty do dvou volných děr. |
|
| |||
| |||
| 7v je poměrně snadné i když není to. Je to jednodušší, ale doesnt pomáhat s fanoušek řadič, as, která je jen 3pin :-( otravné. Přesto elektroinstalace není všechno těžké, a to je život mnohem snadnější! Mám adaptéry i zmíněné z Ebay, ale i cant Zdá se, že je vidíte nyní ... |