μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

Οι συμβουλές που απαιτούνται για ορισμένες περιπτώσεις οπαδών που αγόρασα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Ιουν 2009, 18:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Αγόρασα ΠΑΡΟΝΤΑ FAN, Ένα ανεμιστήρα 80 χιλιοστών που κινείται 80 CFM ή κάτι τέτοιο. Λοιπόν τον υπολογιστή μου είναι πολύ cool αλλά η εντελώς υπερβολικά υψηλή. Ήμουν σε θέση να ρυθμίσετε την ταχύτητα στο bios, τα παράθυρα, ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό που βασίζεται soultion.

Έρχεται με ένα 4 pin molex, και με 3 pin connector με ένα μόνο καλώδιο. Όταν τα 3 pin θα χρησιμοποιείται έκθεση rpms. Γι 'αυτό και αποφάσισε να εξετάσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα πράγματα σε έντυπο υλικό. Δυστυχώς, όλοι φαίνεται να απαιτούν από 3 υποδοχές βύσματος, και μου 3 pin connector έχει μόνο το ένα σύρμα.

Αυτό με οδήγησε σε αυτό το προϊόν, Αυτό εδώ σύρμα, Που μοιάζει να κάνει το κόλπο. Αλλά διαπιστώνω 2 σύρματα λείπουν από τα 4 pin τέλος, και αν i dont ξέρτε ότι θα χάος με το fan, προκαλούν την molex έχει 4 ακίδων με 4 σύρματα. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι ο ανεμιστήρας έχει μόνο 2 σύρματα να υπεισέλθω σε αυτό από την υποδοχή molex, το κόκκινο και το μαύρο, που είναι επίσης το μόνο 2 για τον προσαρμογέα βρήκα.

Επιπλέον, θα ήθελα, στη συνέχεια ήθελε να γάντζο του ανεμιστήρα για να ένα από αυτά τα προτείνοντας τις παραπάνω προσαρμογέα καθιστά συμβατά αυτά τα στοιχεία.
Θα ήθελα να παραγγείλω τα τμήματα ASAP και θα ήθελα να ακούσω περισσότερα από τους ανθρώπους πριν knowledgable i ώστε αυτά που θα πάρει μερικές μέρες για να έρθει μόνο για να βρείτε αυτό doesn't εργασίας. Παρακαλώ βοηθήστε Είμαι πολύ συγκεχυμένη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 10η Ιουν 2009, 06:29
Μέλος Ομάδα

Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, αναμένω με 4 ανεμιστήρες, σύγχυση συρματώσεις εδώ ερχόμαστε! Έτσι κι αλλιώς

Δεξιά, ο ανεμιστήρας που έχετε αγοραστούν ανέρχεται σε πάνω από 5000 σ.α.λ., είναι τρελό με ταχείς ρυθμούς, γεγονός που καθιστά πολύ δυνατά, αλλά πολύ αποτελεσματικό! Ο υπεύθυνος της Fan έχετε συνδεθεί για να είναι τέλειο για να επιλύσει αυτό. Ωστόσο, όπως έχετε επισημάνει, ο ελεγκτής λειτουργεί μόνο για 3pin fan συνδέσεις, τα οποία σας ανεμιστήρα δεν έχει (καλά, τι είναι, αλλά ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την εξουσία της).

Έτσι, θα πρέπει να λάβετε έναν προσαρμογέα από molex σε 3pin. Δυστυχώς i επίκλιση φαίνεται να βρείτε ένα για newegg, τον προσαρμογέα που δεν θα συνδέονται με την εργασία στην περίπτωση αυτή. Μπορεί να rewired να ταιριάζουν όμως, θα είναι στην ευχάριστη θέση να το κάνετε αυτό; της δεν πρόκειται να είναι περίπλοκη. Αν, άρρωστος σας δείξει πώς.

Και για να σας απαντήσει σε άλλο θέμα. έχει μόνο 2 καλώδια διότι φίλαθλοι κινούνται με 12v, molex έχει 12V και 5V, οπότε χρειάζεται μόνο το 12v.
Old 10η Ιουν 2009, 08:41
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι 3 ακίδων ειδικά για ταχύτητα προσαρμογής; δηλαδή. χρειάζεστε ένα συμβατό ανεμιστήρα, θα μετατρέψει το αντίθετο, αλλά δεν τον τρόπο που προσπαθείτε Φοβάμαι.

Μπορείτε να βρείτε Fan Controllers για Molex, που πολύ απλά τη ρύθμιση της τάσης από την είσοδο molex, την εξαγωγή ενός μετριάζεται τάσης της εξόδου, ανάλογα με ποιο τρόπο θα έχετε προσαρμοστεί.

Probabl το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι το κούνημα σύρματα πάνω για το fan του molex, ώστε να είναι η λήψη 5V χυμό από το PSU, δεν τα 12V.

Είναι Στη συνέχεια, θα τρέχουν με ταχύτητα περίπου στο μισό, και να είναι πολύ πιο ήσυχο.
Old 10η Ιουν 2009, 10:10
Μέλος Ομάδα

Το 3ο pin ακριβώς αναφέρει ο ανεμιστήρας RPM, αυτό εξαρτάται από το αν το συμβούλιο στηρίζει τον έλεγχο της ταχύτητας του ανεμιστήρα.

Fordy? Προσαρμογείς μπορείτε να βρείτε γύρω από τον τρόπο, συχνά dont RPM ανατροφοδότηση και αν έχουν, αλλά το απλό να σύρμα αυτό in. έχω 12v molex ανεμιστήρες για τον υπολογιστή μου, για να συνδέσετε αυτά τα αρσενικά molex σε γυναίκες 3pin προσαρμογείς, που βύσμα απευθείας σε ο ανεμιστήρας ελεγκτή. Ο υπεύθυνος της επεξεργασίας (όπως είπατε) ρυθμίζει μόνο την τάση.
Θα μπορούσατε επίσης να τρέχει ο ανεμιστήρας σε 7v μόνο χρησιμοποιώντας το molex, αλλά το PSU πρέπει να είναι σχετικά καλό για αυτό.
Old 10η Ιουν 2009, 10:13
Ομάδα Δωρητών

Ω ok συγχωρείτε, νομίζω ότι σκεφτόμουν κάτι άλλο ίσως ..

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας mctw View Post
Θα μπορούσατε επίσης να τρέχει ο ανεμιστήρας σε 7v μόνο χρησιμοποιώντας το molex, αλλά το PSU πρέπει να είναι σχετικά καλό για αυτό.
Ναι, απλά νόμιζα ότι ήταν 5V καθιστώντας έτσι πολύ πιο εύκολο να εξηγήσουμε και για το ΕΠ να κάνει

Το μόνο που απαιτεί από τα δύο σύρματα που μετακινούνται σε δύο κενές τρύπες.
Old 10η Ιουν 2009, 10:16
Μέλος Ομάδα

7v είναι αρκετά εύκολο και αν δεν είναι αυτό. Είναι πιο εύκολο, αλλά με τη βοήθεια doesn't ανεμιστήρα ελεγκτή, δεδομένου ότι αυτή είναι μόνο 3pin :-( ενοχλητικά.

Ωστόσο, η καλωδίωση δεν είναι ότι όλα τα σκληρά, και αυτό κάνει τη ζωή πολύ πιο εύκολη! Πήρα το προσαρμογείς ανέφερα από Ebay, αλλά θ επίκλισης φαίνεται να τους βλέπω τώρα ...
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.