![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio OVO Fan, Jedan 80mm ventilator koji se pomiče poput 80 cfm ili nešto. Pa moj PC je ljepušan svjež ali je sasvim previše glasno. Sam bio u mogućnosti prilagoditi brzinu u bios, prozora, ili bilo koji drugi softver baziran soultion. Ona dolazi s 4 pin molex, i 3 pinski konektor sa samo jednom žicom. Kada se koristi 3 pin će izvješće rpms. Tako sam odlučio pogledati u fan speed stvari u hardveru obliku. Nažalost, izgleda da oni svi traže 3 pin konektora, i moje 3 pin konektor ima samo jedna žica. To je dovelo me do ovog proizvoda, Ovo ovdje žica, Koja izgleda kao da svibanj učiniti trik. Ali ja primjetiti nedostaju 2 žice od 4 pin kraj, a ako ja dont znati što će nered s ventilatorom, uzrok njezine molex ima 4 igle sa 4 žice. Također sam obavijest da je navijač samo ima 2 žice u toku sa molex konektor, crvene i crne boje, koje su također samo 2 na adapter i pronađen. Osim toga, ja bih tada željeli zakačaljka ventilatora za jedan od tih sugerirajući gore adapter čini ove stavke kompatibilni. Htio bih naručiti dijelove i što želim čuti od knowledgable više ljudi prije nego što sam poretka stvari koje će potrajati nekoliko dana da dodje samo pronaći se funkcionirati. Please help sam prilično zbunjen. Hvala unaprijed. |
|
| |||
| |||
| JA je jednak problem sa mojim pc, očekujemo sa 4 obožavatelji, zbunjen ožičenje ovdje dolazimo! Svejedno Desno, ventilatora koji ste kupili prometuje na više od 5000 okretaja u minuti, s je ludo brz, čineći ga vrlo glasni, ali vrlo efikasna! The Fan kontroler ste vezani za savršen je za rješavanje ovog. Međutim, kao što je naglasio, kontroler radi samo za 3pin ventilator konektorima koji vaš fan nema (dobro, to ne, ali ne i koje možete koristiti na vlast je). Dakle, trebate doći adapter s molex na 3pin. Nažalost, ja licemjerje činiti se pronaći jedan na newegg, prilagodnik povezan s vama neće raditi u ovom slučaju. To može biti rewired da odgovaraju međutim, da li bi biti sretni da to učinite? njegova neće biti komplicirano. Ako ste, bolesni vam pokazati kako. A odgovor na Vaše pitanje drugih. to samo zato što ima 2 kabeli obožavatelji pokreću na 12V, 12V ima molex i 5v, pa ga samo treba 12V. |
|
| |||
| |||
| Nisu 3 igle posebno za brzo prilagođavanje? tj.. potreban vam je kompatibilan fan, ti pretvoriti drugi način okrugle, ali ne onako kako ste pokussavaju Bojim se. Možete dobiti Fan Controller za Molex, oni prilično jednostavno regulirati napon od ulaznih molex, outputting jednom smanjiti napon na izlaz, ovisno koliko ste prilagođen tome. Probabl najjednostavnije što možeš učiniti je krivudanje se preko žice na fan's molex, tako da je uzimanje 5v soka od PSU, ali ne i na 12V. To ćemo onda raditi na oko pola brzinu, i biti puno quieter. |
|
| |||
| |||
| 3. ukosnicu samo izvješća natrag fan RPM, zavisi da li je pansion podržava fan speed control. Fordy; možete dobiti na taj način oko adaptera, oni često imaju dont RPM feedback ipak, ali je dovoljno jednostavan da ga žicom in Imam 12V molex navijača na moj pc, te spajanje na muško ženski molex na 3pin adaptors, što priključite izravno u ventilatora kontroler. Kontroler (kao što si rekao) samo podešava napon. Možete pokrenuti samo ventilator na 7v pomoću molex, ali vaš PSU treba relativno dobre za to. |
|
| |||
| |||
| Oh ok ispričavam se, mislim da sam mislio na nešto drugo, možda .. Quote:
![]() To zahtijeva premještanje samo dvije žice u dva upražnjena rupa. |
|
| |||
| |||
| 7v je ljepušan jednostavan ipak nije to. To je lakše, ali to se pomogne s ventilatorom kontrolera, kao što je 3pin samo :-( peckav. Ipak, ožičenje nije sve to teško, i to čini život puno lakše! Dobio sam prilagodnike sam spomenuo iz Ebay, ali ja licemjerje činiti se da biste vidjeli ih sada ... |