![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem EZT FANEgy 80mm ventillátor, ami mozog, mint 80 CFM, vagy valami ilyesmi. Hát én PC elég hűvös, de teljesen túl hangos. Nem tudtam, hogy módosítja a sebességét a BIOS-ban, az ablakok, vagy bármely más szoftver alapú soultion. Ez csak a 4 tűs molex, valamint a 3 tűs csatlakozót egyetlen vezetéken. Ha a 3 tűs használják majd jelentést RPMs. Szóval úgy döntöttem, hogy vizsgálja meg a ventilátor sebességét dolgokat hardver formában. Sajnos, úgy tűnik, hogy azok mind igényel 3 tűs csatlakozót, és a 3 tűs csatlakozót csak az egyik drótot. Ez vezetett engem, hogy ez a termék, Ez itt huzal, Hogy néz ki ez nem a trükk. De nyilatkozat 2 drótok hiányoznak a 4 tűs végét, és én dont tud ha ez a rendetlenség a ventilátor, annak oka van molex 4 Pins, 4 wires. Azt is észre, hogy a ventilátor csak 2 wires megy ki a molex csatlakozó, a vörös és fekete, amelyek szintén csak a 2-i adapter található. Ezen kívül, mint én, akkor bekapcsol a ventilátor a az egyik ami arra utal, hogy a fenti adapter e tételek kompatibilis. Szeretném, hogy a részek asap és szeretnék hallani a nagyobb knowledgable emberek előtt, én azért, hogy a dolgok majd egy pár nap, hogy jöjjön csak, hogy ez nem működik. Kérem, segítsen I'm pretty confused. Köszönöm előre. |
|
| |||
| |||
| ÉN ugyanaz probléma-val az én-m pc, várják a 4 ventilátorok, confused vezetékezési jövünk! Mindenképp Igaz, a ventilátort, amit vettem fut több mint 5000 fordulat / perc, és az őrült gyorsan, ami nagyon hangos, de nagyon hatékony! A ventilátor vezérlő you've kapcsolódó tökéletesen megoldani ezt. Ugyanakkor, ahogy már rámutatott, az adatkezelő csak akkor működik a ventilátor 3pin csatlakozó, amely a ventilátor nem (jó, ez így van, de azt nem, hogy használd a hatalom). Nos, meg kell, hogy egy adapter, hogy a molex 3pin. Sajnos úgy tűnik, vidám, hogy egy-egy newegg, akkor az adapter kapcsolódó nem fog működni ebben az esetben. Lehet, hogy megfeleljen rewired viszont akkor lehet boldog, hogy ezt? annak nem lesz bonyolult. Ha Ön, ill megmutatom, hogyan. És a válasz a másik kérdésre. ez csak 2 kábelek ventillátorok miatt futnak 12V, molex van 12v és 5v, így csak szüksége van a 12v. |
|
| |||
| |||
| Nem konkrétan 3 pins for Speed kiigazítás? ie. szükségünk van egy kompatibilis ventilátor, akkor konvertálni a másik irányba, de nem úgy ahogy most próbálok félek. Tudod kap Fan vezérlők Molex, akkor egész egyszerűen szabályozni a feszültség a bemeneti molex, a kimenetre csökkent a feszültség a teljesítmény-, attól függően, hogyan is beállítani azt. Probabl a legegyszerűbb dolog, amit tehetünk, a simi a drótok fölött a ventilátor által molex, hogy ez a lé a 5v a tápegység, nem a 12v. Nem lesz majd futtatni körülbelül fele sebesség, és egy csomó csendesebb. |
|
| |||
| |||
| 3. A PIN-jelentések csak vissza a ventilátor RPM, attól függ, hogy az igazgatóság támogatja ventilátor sebesség. Fordy; kaphat adapterek, hogy így van, akkor gyakran dont volna RPM visszajelzés bár, de az egyszerű ahhoz, hogy vezetékes, hogy be van 12V molex rajongók az én pc, e csatlakozni a férfi molex női 3pin adapterek, amelyek közvetlenül a dugó A ventilátor vezérlő. Az adatkezelő (ahogy mondta) csak megfelelően állítja be a feszültséget. Te is fut a ventilátort a 7V csak az MOLEX, de a PSU kell viszonylag jó ez a helyzet. |
|
| |||
| |||
| Ó, bocsánat OK, azt hiszem, arra gondoltam, talán valami mást .. Idézet:
![]() Csupán azt írja elő, a két mozgó vezetékek a két üres lyuk. |
|
| |||
| |||
| 7V elég könnyű, hogy nem igaz. Könnyebb, de ez nem segít a ventilátor vezérlő, hogy a 3pin :-( csak bosszantó. Mégis, a kábelezés még nem minden, hogy a kemény, és ez sok élet sokkal könnyebb! Megvan a adapterek említettem az Ebay, de én vidám látszik, hogy nekik most ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Case szurkolók - Melyik kell kipufogó, melyik legyen bevitelét? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | 20. június 2009 04:19 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Case Fans | Ozzie82 | Cases & Power Supplies | 6 | 28. február 2009 15:43 |
| Need tanácsok esetében rajongók | ilop12 | Általános fémáru Chat | 2 | 9. január 2009 20:27 |
| Megvette új ügy | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7. december 2008 12:53 |
| Tud csatlakozni esetben rajongók párhuzamosan? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | 20. augusztus 2008 14:46 |
| Téma eszközök | |
| |