פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > מקרים & ספקי כוח

Register

עצה במקרה הצורך בחלק אוהדים קניתי

Reply

שרשרת כלים
Old 9 יוני 2009, 18:52
קבוצת חברות חדשות

Default עצה במקרה הצורך בחלק אוהדים קניתי

קניתי זה אוהד, מעריץ של 80mm, כי תנועות כמו 80 cfm או משהו. טוב המחשב שלי הוא די מגניב לגמרי אבל חזק מדי. אני לא יכול היה להתאים את המהירות ב-BIOS, חלונות, או כל תוכנה מבוססת soultion.

זה בא עם 4 PIN molex, וכן 3 PIN מחבר עם חוט אחד בלבד. כאשר 3 PIN משמש זה ידווח rpms. אז החלטתי לבדוק את מהירות המאוורר הדברים בחומרה בטופס. למרבה הצער, הם נראים כל לדרוש 3 PIN connectors, שלי 3 PIN מחבר יש רק חוט אחד.

זה הוביל אותי אל מוצר זה, מברק זה כאן, זה נראה כאילו הוא עשוי לעשות את העבודה. אבל אני מבחין 2 חוטים חסרים מתוך 4 PIN סוף, ואני dont יודע אם זה יהיה להתעסק עם המאוורר, לגרום molex שלה יש 4 מספרי זיהוי אישיים עם 4 חוטים. גם אני שמתי לב, מעריץ רק 2 חוטים הולך אליו מן molex מחבר, אדום ושחור, בהם הם גם רק 2 על מתאם מצאתי.

בנוסף, הייתי רוצה אז המאוורר ל-hook אחד מאלה מציע מעל המתאם עושה את הפריטים הללו תואם.
אני רוצה להזמין את החלקים בהקדם האפשרי ואני רוצה לשמוע יותר מ knowledgable אנשים לפני שאני סדר הדברים כי ייקח מספר ימים עד לבוא רק כדי למצוא את זה doesn't עבודה. בבקשה עזרה אני די מבולבל.

תודה מראש.
Old 10 יוני 2009, 06:29
חבר קבוצת

היתה לי אותה בעיה עם המחשב שלי, מצפה עם 4 אוהדים, מבולבל תיול אנחנו באים! בכל מקרה

נכון, המאוורר שכבר קנו פועל בכתובת מעל 5000 RPM, הוא מטורף עם מהר והופכים אותו חזק מאוד, אבל מאוד יעיל! המאוורר Controller לך לקשר מושלם כדי לפתור את זה. עם זאת, כפי שכבר הצביע החוצה, את הבקר פועל רק עבור 3pin מעריץ connectors, אשר מעריץ את אין (טוב, כן, אבל לא שאתה יכול להשתמש בו לשלטון).

אז, אתה צריך להשיג מתאם מ molex ל 3pin. למרבה הצער נראה לי צביעות למצוא אחד ב newegg, את המתאם אתה מקושר לא יעבוד במקרה זה. זה יכול להיות עד תביעה rewired עם זאת, האם אתה יכול להיות שמח לעשות את זה? זה לא הולך להיות מסובך. אם אתה חולה להראות לך איך.

וכדי לענות על השאלה אחרים. יש בה רק 2 כבלים בגלל אוהדים לרוץ על 12v, 12v יש molex ו 5v, ולכן היא זקוקה רק 12v.
Old 10 יוני 2009, 08:41
קבוצת תורמים

האם לא 3 מספרי זיהוי אישיים במיוחד עבור התאמת מהירות? כלומר. אתה צריך תואם מעריץ, שתמיר סיבוב לכיוון השני, אבל לא את הדרך בה אתה מנסה לצערי.

אתה יכול לקבל עבור פאן שפקדי Molex, הם פשוט להסדיר את וולטג מ קלט molex, outputting א lessened וולטג על פלט, לפי איך ביצעת את זה מותאם.

Probabl הפשוטה דבר שאתה יכול לעשות הוא לרפרף מעל את חוטי על המאוורר של molex, כך שהוא לוקח את מיץ 5v מן PSU, לא 12v.

זה יהיה לרוץ בסביבות חצי מהירות, ולהיות הרבה שקט.
Old 10 יוני 2009, 10:10
חבר קבוצת

הקוד הסודי של 3 רק דוחות RPM המאוורר האחורי, זה תלוי אם המנהלים תומך מעריץ מהירות שליטה.

Fordy; תוכל לקבל מתאמי ככה מסביב, הם לעתים קרובות יש dont משוב למרות RPM, אבל פשוטה מספיק כדי להבריק אותו למערכת יש לי מעריצים 12v molex על המחשב שלי, אלה להתחבר כדי molex זכר נקבה 3pin מתאמי, אשר תקע ישירות לתוך המאוורר הבקר. את הבקר (כפי שאמרת) רק מתאים את מתח.
אתה יכול גם להפעיל את אוהדת ב 7v רק באמצעות molex, אבל את PSU צריך להיות יחסית טוב בשביל זה.
Old 10 יוני 2009, 10:13
קבוצת תורמים

או קיי, מצטער, אני חושב שאני חושב על משהו אחר אולי ..

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mctw View Post
אתה יכול גם להפעיל את אוהדת ב 7v רק באמצעות molex, אבל את PSU צריך להיות יחסית טוב בשביל זה.
כן, אני רק חשבתי שיש בכך 5v היה הרבה יותר קל להסביר את ועבור op לעשות

זה רק דורש העברת שני חוטי לתוך שני חורים פנויים.
Old 10 יוני 2009, 10:16
חבר קבוצת

7v הוא די קל אך הוא לא הגיע. זה קל יותר, אבל זה doesn't עם עזרה המאוורר הבקר, כפי שהיא 3pin רק מעצבן :-(.

ובכל זאת, את תיול לא כל כך קשה, והוא עושה חיים הרבה יותר קל! יש לי את מתאמי שציינתי מ Ebay, אבל אני רואה צביעות נראה אותם עכשיו ...
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מקרה אוהדים - איזה מהם יש למצות, איזה מהם יש קליטה? phonealone מקרים & ספקי כוח 1 20 יוני 2009 04:19
Cooler יחידת עילית 335 ATX - Case Fans Ozzie82 מקרים & ספקי כוח 6 -28 פברואר 2009 15:43
צריך עצה עבור מקרה אוהדים ilop12 כללי חומרה צ 'אט 2 9th ינואר 2009 20:27
קניתי תיק חדש robina80 מקרים & ספקי כוח 12 7 דצמבר 2008 12:53
האם אתה יכול להתחבר מקרה אוהדים במקביל? cammochris מקרים & ספקי כוח 3 ה -20 לאוגוסט 2008 14:46
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.