![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Nusipirkau Šis ventiliatorius, 80mm fan, kad juda kaip 80 CFM ar kažką. Na mano kompiuteris yra gana kietas, bet jos tik per garsiai. Mes negalime nustatyti BIOS, Windows, arba bet kuri kita programa greitis pagrįstas soultion. Jis ateina su 4 pin Molex ir 3 pin jungtis tik viena viela. Kai 3 pin naudojamas jis bus pranešimą rpm. Taigi, aš nusprendžiau pažvelgti į ventiliatoriaus greičio dalykų aparatūros forma. Deja, visi jie atrodo, kad reikia 3 pin connectors, ir mano 3 pin jungtis turi tik vieną laidą. Tai paskatino mane prie šio produkto, Tai čia viela, Atrodo, kad ji gali apgauti. Bet aš pastebiu, 2 laidai trūksta, 4 pin pabaigos, i dont know jei bus bėdų su ventiliatoriumi, sukelti jos Molex yra 4 pins su 4 laidais. Aš taip pat pranešė, kad ventiliatorius turi tik 2 laidai ketina į jį iš Molex, raudona ir juoda, kuris taip pat yra tik 2 ant adapterio radau. Be to, aš tuomet norėčiau kablys ventiliatoriumi viena iš šių rodo pirmiau adapteris suteikia šiuos elementus suderinama. Norėčiau, kad jų artimiausiu metu ir noriu sužinoti daugiau knowledgable žmonių prieš man užsisakyti dalykus, kurie vyks kelias dienas atėjo tik jį rasti doesnt darbą. Please help I'm pretty supainioti. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Turėjau tą pačią problemą su savo PC, tikimės, 4 ventiliatoriai, supainioti laidai mes čia atvykti! Bet kuriuo atveju Teisė, ventiliatorius Jūs nupirko siekia maždaug 5000 aps. / min, o is crazy greitas, todėl labai garsiai, bet labai efektyviai! Ventiliatoriaus reguliatorius esate susijęs su puikiai išspręsti šią. Tačiau, kaip jūs nurodė, reguliatorius veikia tik 3PIN ventiliatoriaus jungtis, kurios jūsų gerbėjas neturi (na, jis, tačiau ne ta, kad galite naudoti galią ją). Taigi, jums reikia gauti iš Molex adapterį 3PIN. Deja, i cant Atrodo, vienas ant Newegg, adapteris, kurį susijęs su neveiks šiuo atveju. Jis gali būti rewired kad tiktų Tačiau, jūs būtumėte laimingi tai padaryti? jos nebus sudėtinga. Jei yra blogai rodo, kaip tai daryti. Ir atsakyti į kitus klausimus. ji turi tik 2 laidai, nes sirgaliai paleisti 12V, Molex yra 12V ir 5V, todėl reikia tik 12V. |
|
| |||
| |||
| Ne 3 Pins specialiai greičio reguliavimo? ty. Jums reikia suderinamo ventiliatorius, galite konvertuoti atvirkščiai, bet ne taip, kaip jūs bandote Bijau. Galite gauti Kontroleriai ventiliatorių už Molex, jie tiesiog reglamentuoti įtampa nuo įėjimo Molex, outputting sumažinęs įtampą dėl išėjimo, priklausomai nuo to, kaip Jūs jį pakoreguoti. Probabl paprasčiausias dalykas, kurį gali padaryti yra Svyruoti laidai perimtų fan's Molex, kad ji imsis 5V sulčių PSU, ne 12V. Jis bus tada paleisti maždaug pusė greitis, ir bus daug tyliau. |
|
| |||
| |||
| 3. PIN tiesiog atsiskaito fan RPM, tai priklauso, ar laive remia ventiliatoriaus greičio kontrolė. Fordy; Jūs galite gauti adapterių, kad atvirkščiai, jie dažnai Neturite RPM nors atsiliepimų, tačiau jos gana paprasta viela tai turiu in 12v Molex gerbėjai mano PC, šių prisijungti prie vyrų ir moterų Molex 3PIN adapteriai, kurie kištuką tiesiai į ventiliatoriaus reguliatorius. Kontrolierius (kaip sakei) tiesiog koreguoja įtampos. Taip pat galite paleisti ventiliatorius 7V tik naudojant Molex, bet Jūsų PSU turi būti gana gera, kad. |
|
| |||
| |||
| Oi Gerai, atsiprašau, aš manau, aš galvoju apie ką nors gal .. Citata:
![]() Šia nuostata tik reikalaujama perkelti dviejų laidų į dvi laisvos skyles. |
|
| |||
| |||
| 7V yra gana lengva, nors ne jis. Tai yra lengviau, bet tai nepadės, su ventiliatoriaus reguliatorius, nes tai yra 3PIN tik :-( erzina. Still, laidai tai dar ne viskas, kad sunku, ir tai daro mūsų gyvenimą daug lengviau! Gavau adapteriai minėjau iš eBay, bet atrodo, kad i cant see them now ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Byla Fans - Kuris iš jų turi būti išmetamųjų dujų, kurių vienas turi būti norma? | phonealone | Cases & Power Supplies | 1 | Birželis 20, 2009 04:19 |
| Cooler Master Elite 335 ATX - Byla Fanai | Ozzie82 | Cases & Power Supplies | 6 | 28 vasaris 2009 15:43 |
| Reikia patarimo dėl teismo gerbėjai | ilop12 | General Hardware Chat | 2 | 9 sausis 2009 20:27 |
| Nusipirkau naują bylą | robina80 | Cases & Power Supplies | 12 | 7 gruodis 2008 12:53 |
| Ar galite prisijungti atveju gerbėjų lygiagrečiai? | cammochris | Cases & Power Supplies | 3 | Rugpjūtis 20, 2008 14:46 |
| Temos įrankiai | |
| |