![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Iegādājos THIS FAN, 80mm ventilators, kas pārvieto kā 80 cfm vai kaut ko. Nu mans PC ir diezgan foršs, bet tās pavisam ir pārāk skaļa. Es biju nespēj pielāgot ātrumu BIOS, logu vai citu programmatūru balstītām soultion. Tas nāk ar 4 pin molex un 3 pin savienotāju ar vienu vadu. Kad 3 pin lieto to ziņos RPMs. Tāpēc es nolēmu izpētīt ventilatora ātruma lietas aparatūras veidā. Diemžēl, tās visas, šķiet, vajadzīga 3 pin konektori, un mans 3 pin connector ir tikai viens vads. Tas man radīja šim produktam, Šajā šeit vads, Kas izskatās tā var darīt triks. Bet es ievēroju 2 vadi trūkst 4 pin beigām, un i dont zināt, ja tas būs haoss ar ventilatoru, izraisīt tās molex ir 4 pins ar 4 vadiem. Es arī paziņojumu, ka ventilators ir tikai 2 vadi nonākšana no molex connector, sarkanā un melnā, kas arī ir tikai 2 no adaptera i atrasts. Turklāt es gribētu tam vēlētos āķis ventilatoriem viens no šiem norāda iepriekš adapteri padara šos priekšmetus par saderīgu. Es gribētu pasūtīt daļas ASAP, un es gribu dzirdēt vairāk knowledgable cilvēki pirms es lai sīkumi, kas notiks dažas dienas, lai nāk tikai lai to atrastu doesn't darbu. Lūdzu, palīdziet Es esmu diezgan apjukusi. Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Man bija tāda pati problēma ar manu datoru, kas paredz ar 4 ventilatoriem, sajaukt vadu šeit mēs nākam! Katrā ziņā Labi, ventilators esat iegādājies ap 5000 apgr. / min, kas ir crazy ātri, padarot to ļoti skaļi, bet ļoti efektīvs! Fan kontrolieris jūs esat saistīti, ir ideāls, lai atrisinātu šo. Tomēr, kā jūs esat norādījis, apstrādātājs darbojas tikai 3PIN fan connectors, kad Jūsu ventilators nav (labi, tas tā ir, bet nevis ka jūs varat izmantot, lai darbinātu to). Tātad, jums ir nepieciešams saņemt adapteri no molex uz 3PIN. Diemžēl nevaru likties, lai atrastu vienu uz newegg, adapteris Jūs atvērāt nestrādās šajā gadījumā. To var rewired lai atbilstu tomēr jūs būtu laimīgi to darīt? tās nebūs sarežģīti. Ja Jums ir, slims parādīt kā. Un atbildēt uz jūsu otru jautājumu. tas ir tikai 2 kabeļi, jo līdzjutēji darbojas uz 12v, molex ir 12v un 5v, tādēļ tikai vajadzības 12v. |
|
| |||
| |||
| Nav 3 pins īpaši apgriezienu regulēšana? ie. Jums nepieciešams saderīgs ventilatoru, jūs atgriezīsieties otrādi, bet ne tā, kā jūs cenšaties Baidos. Jūs varat saņemt Fan kontrolierīces Molex, viņi gluži vienkārši regulēt spriegumu no ieejas molex, outputting samazinājis spriegums rezultātu, atkarībā no tā, cik esat koriģēt to. Probabl visvienkāršākā lieta, ko jūs varētu darīt, ir vibrēt pa vadiem uz ventilatora ir molex, lai tas, ņemot 5v sulu no PSU, nevis 12v. Tā būs pēc tam braukt ar ātrumu aptuveni puse ātrumu, un ir daudz klusāka. |
|
| |||
| |||
| 3. pin tikko ziņojumus atpakaļ ventilatoru RPM, tas ir atkarīgs no tā, vai Padome atbalsta ventilatora ātruma kontroli. Fordy, jūs varat saņemt adapteriem, ka otrādi, viņi bieži dont ir RPM atsauksmes gan, bet tā pavisam vienkārši uz vadu tā collas esmu 12v molex fans par manu pc, vīriešu molex šo savienojumu sieviešu 3PIN adapteri, kas pieslēgti tieši ventilatoru kontrolieris. Kontrolieris (kā tu teici), tikai koriģē spriegumu. Jūs arī varētu palaist ventilators pie 7V lieto tikai molex, bet jūsu PSU ir relatīvi laba, ka. |
|
| |||
| |||
| Oh ok sorry, es domāju, ka es domāju par kaut ko citu varbūt .. Quote:
![]() Tiek tikai prasīts, kas pārvietojas divi vadi divās brīvs caurumiem. |
|
| |||
| |||
| 7V ir diezgan viegli tomēr nav tā. Tas ir vieglāk, bet doesn't palīdzēt ar ventilatoru kontrolieris, jo tas ir 3PIN tikai :-( kaitinošas. Still, elektroinstalācijas nav tik grūti, un tas padara dzīvi daudz vieglāku! Man adapteriem es teicu no Ebay, bet nevaru, šķiet, lai tie tagad ... |
![]() |
|
| Bookmarks |