mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Sfaturi necesare în cazul unor fani l-am cumpărat

Reply

Thread Tools
Old 9 iunie 2009, 18:52
Noile state Group

Default Sfaturi necesare în cazul unor fani l-am cumpărat

I-am cumpărat ACEST FAN, Un ventilator de 80mm, care se mută 80 cfm place sau ceva de genul asta. Ei bine PC-ul meu este destul de cool, dar ei în întregime prea tare. Am fost în imposibilitatea de a regla viteza în BIOS, Windows, sau orice alt software bazat soultion.

El vine cu un cod PIN MOLEX 4, 3 şi o aderenţă conector cu un singur fir. În cazul în care codul PIN de 3 este folosit-o va prezenta un raport rpms. Asa ca am decis de a privi lucrurile în viteza ventilatorului în formă de hardware. Din pacate, toate acestea par să se solicite codul PIN de 3 conectori, şi-mi 3 aderenţă conector are numai un fir.

Acest lucru ma condus la acest produs, Acest aici sârmă, Care arata ca s-ar putea face smecheria. Dar am vazut 2 fire lipsesc din 4 PIN sfârşitul, şi i dont know dacă care va încurca cu ventilatorul, cauza sa MOLEX are 4 insigne cu 4 fire. De asemenea, am observat ca ventilatorul are doar 2 fire întâmplă în el de la conector MOLEX, roşu şi negru, care sunt, de asemenea, de numai 2 de pe un adaptor-am găsit.

În plus, atunci Aş dori să cârlig de la ventilator una din aceste sugerează de mai sus adaptor face aceste elemente compatibile.
Aş dori să comand piesele ASAP si vreau sa aud de la mai multe persoane înainte de knowledgable i pentru lucrurile care va dura câteva zile, pentru a veni doar să-l găsiţi doesnt work. Vă rugăm să ajut eu sunt destul de confuz.

Mulţumesc în avans.
Old 10 iunie 2009, 06:29
Grupul de stat

Am avut aceeasi problema cu PC-ul meu, aştepta cu 4 ventilatoare, confuz cabluri venim! Oricum

Corect, ventilatorul pe care le-aţi cumpărat se ridică la peste 5000 rpm, cu o nebunie de repede, ceea ce îl face foarte tare, dar foarte eficient! Ventilatorul de controler aveţi link-uri este perfecta pentru a rezolva acest lucru. Cu toate acestea, după cum aţi subliniat, operatorul funcţionează doar pentru 3pin fan conectori, care vă ventilatorul nu are (bine, n-are, dar nu şi pe care o puteţi utiliza pentru a-l putere).

Deci, ai nevoie pentru a obţine un adaptor de la MOLEX la 3pin. Din păcate, i cant par să o găsească pe newegg, adaptor vă legate de nu va funcţiona în acest caz. Ea poate fi rewired pentru a se potrivi cu toate acestea, ai fi fericit să faci asta? sa nu va fi complicat. Dacă sunteţi, să vă arate cât de prost.

Şi pentru a răspunde la întrebarea dvs. celelalte. doar are 2 cabluri de fani, pentru că rula pe 12v, MOLEX a 12v şi 5V, asa ca doar are nevoie de 12V.
Old 10 iunie 2009, 08:41
Grupul de donator

Nu sunt 3 PINS special pentru viteza de adaptare? de ex. aveţi nevoie de un calculator fan, te converti invers, dar nu în modul pe care încercaţi Mă tem.

Aveţi posibilitatea să obţineţi Fan Controlere pentru MOLEX, ei pur si simplu reglementa de tensiune de la intrare MOLEX, afişarea de lessened o tensiune pe iesire, in functie cum te-am adaptat-o.

Probabl cel mai simplu lucru pe care îl poate face este şimi firele peste pe fan al MOLEX, astfel încât să se ia 5V suc de la PSU, şi nu de 12V.

Este apoi vom rula la aproximativ jumătate de viteză, şi a fi mult mai liniştită.
Old 10 iunie 2009, 10:10
Grupul de stat

A 3-a PIN doar rapoarte înapoi ventilatorul RPM, depinde dacă acceptă bord viteza ventilatorului de control.

Fordy; puteţi obţine adaptoare ca invers, acestea au de multe ori dont RPM feedback deşi, dar destul de simplu să-l sârmă inch Am 12v MOLEX fani mea de pe PC-ul, acestea se conectează la masculin MOLEX la feminin 3pin adaptoare, care conectaţi direct în ventilatorul de controler. Operatorul (aşa cum ai spus) doar ajusteazã tensiune.
Ai putea, de asemenea rula fan la 7v doar folosind MOLEX, dar PSU dumneavoastră trebuie să fie relativ bun pentru asta.
Old 10 iunie 2009, 10:13
Grupul de donator

Oh ok Ne pare rău, cred că m-am gândit că de altceva, poate ..

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de mctw View Post
Ai putea, de asemenea rula fan la 7v doar folosind MOLEX, dar PSU dumneavoastră trebuie să fie relativ bun pentru asta.
Da, m-am gândit că ceea ce face 5V a fost mult mai usor de a explica şi PO pentru a face

Este nevoie doar de două fire se deplasează în cele două găuri vacant.
Old 10 iunie 2009, 10:16
Grupul de stat

7v este destul de uşor, deşi nu este asta. Este mai uşor, dar este doesnt ajuta cu fan controller, astfel cum a fost că este doar 3pin :-( enervant.

Totusi, cabluri toate că nu este greu, si-l face viata mult mai usor! Am adaptoare am menţionat la Ebay, dar i cant pare să-i văd acum ...
Reply

Register

Marcaje