menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Prípady & Napájacie zdroje

Register

Poradenstvo potrebné niektoré veci ventilátory Koupil jsem

Reply

Thread Tools
Old 9. júna 2009, 18:52
Nový člen skupiny

Default Poradenstvo potrebné niektoré veci ventilátory Koupil jsem

Koupil jsem TENTO FAN, Což je 80 mm ventilátorom, ktorý sa pohybuje, ako 80 CFM, alebo tak niečo. No moje PC je docela cool, ale úplne príliš nahlas. Bol som schopný prispôsobiť rýchlosť v BIOS, Windows, alebo akýkoľvek iný softvér založený soultion.

Dodáva sa s 4 pin MOLEX a 3 pinový konektor s iba jeden drôt. Keď 3 pin je použitý bude správa RPM. Takže som sa rozhodol pozrieť do otáčok veci hardware formulár. Žiaľ, zdá sa, že všetci potrebujú 3 pin konektory, a my 3 pinový konektor má len ten drôt.

To ma viedlo k tomuto produktu To sem drôt, Že vyzerá môže urobiť trik. Ale aj oznámenie 2 drôty chýba z 4 pin konca, a já dont vŘdŘt-li, že bude bordel s ventilátorom, spôsobiť jeho MOLEX má 4 vývody sa 4 drôty. Já tiež oznámenie, že ventilátor má len 2 vodiče sa do neho z MOLEX konektor, červená a čierna, ktoré sú tiež len 2 na adaptér aj našli.

Okrem toho by som potom chcel hákmi ventilátora na jeden z týchto nasvedčujúce vyššie adaptér umožňuje tieto položky kompatibilné.
Chtěl bych objednať diely asap a chcem počuť od viacerých ľudí, ako knowledgable i poradí tak, že bude trvať niekoľko dní, aby sa len na to doesnt práce. Prosím pomôžte som dost zmatená.

Thanks in advance.
Old 10. júna 2009, 06:29
Člen Skupina

Mal som rovnaký problém s mojím PC, možno očakávať, že sa 4 větráky, zmatená kabeláž tu prídu! Napriek tomu

Právo, ventilátorov, ktoré ste kúpili beží na viac ako 5000 ot / min, pričom je šialene rýchlo, takže je veľmi hlasné, ale veľmi účinný! Ventilátoru regulátor ste je spojené s perfektní vyriešenie tohto. Avšak, ako ste uviedol, že regulátor pracuje iba pre ventilátory 3pin konektory, ktoré váš fanúšik nemá (dobre, to áno, ale nie, ktoré môžete použiť na napájanie je).

Takže je potreba získať adaptér z MOLEX na 3pin. Bohužiaľ i cant Zdá sa, že nájdete na newegg, adaptéru spojené s vami nebude pracovať v tomto prípade. Môže byť znovu zapojený do obleku však by ste radi to urobiť? jeho nebude zložité. Ak sú chorí ukázať vám, ako.

A odpovedať na vaše ďalšie otázky. to len preto, že má 2 káble ventilátory beží na 12V, MOLEX má 12V a 5V, takže je len potrebuje 12V.
Old 10. júna 2009, 08:41
Darcu Skupina

3 vývody nie sú špeciálne pre prispôsobenie rýchlosti? tzn. Potrebujete kompatibilný fanúšik, budete prevádzať naopak, ale nie je cesta, ktorou sa pokúšate som strach.

Môžete získať Fan Controller pre Molex, sú relatívne jednoducho regulovať napätie od vstupnej MOLEX, produkujúce jedno zmierniť napätie na výstupe, podľa toho, ako ste si ju upraviť.

Probably najjednoduchšia vec, ktorú by ste mohli urobiť, je Shimmy drôty cez ventilátor na to MOLEX, takže je to so zreteľom na 5V šťava z PSU, ne 12V.

To si potom beží na zhruba polovica rýchlosťou, a byť hodně tišší.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 10. júna 2009, 10:10
Člen Skupina

3. pin len správy späť ventilátor RPM, záleží, či sa doska podporuje reguláciu otáčok ventilátora.

Ford, môžete získať adaptéry, že cesta, často dont mať spätnú väzbu keď RPM, ale dost jednoduché na drátě je palce jsem 12V MOLEX fanúšikov na mojom PC, pripojenie k týmto male MOLEX, aby samice 3pin adaptéry, ktoré plug priamo do ventilátor regulátora. Kontrolór (ako ste uviedol) práve nastavuje napätia.
Môžete tiež spustiť ventilátor na 7V práve pomocou MOLEX, ale váš PSU potrebné pomerne dobrá, že.
Old 10. júna 2009, 10:13
Darcu Skupina

Oh ok sorry, myslím, že som myslel na niečo iné možná ..

Citácia:
Pôvodne Poslal mctw View Post
Môžete tiež spustiť ventilátor na 7V práve pomocou MOLEX, ale váš PSU potrebné pomerne dobrá, že.
Jo, som si myslel, že jeho 5V tak bolo oveľa jednoduchšie vysvetľovať a pre OP robiť

Je len potrebné, sa pohybujú dvoma drôty do dvoch voľných dier.
Old 10. júna 2009, 10:16
Člen Skupina

7V je pomerne jednoduché aj keď nie je to. Je to jednoduchšie, ale doesnt pomáhať s fanúšik radič, as, ktorá je len 3pin :-( otravné.

Napriek tomu elektroinštalácia nie je všetko ťažké, a to je život oveľa jednoduchšie! Mám adaptéry aj uvedenej z Ebay, ale i cant Zdá sa, že ich vidíte teraz ...
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.