![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја купио ОВО Фан, Један 80мм вентилатор који се помера попут 80 ЦФМ или нешто. Па мој ПЦ је згодан хладан али је сасвим превише гласно. Сам био у могућности да прилагодите брзину у БИОС-, прозора, или било који други софтвер базиран соултион. Она долази са 4 пин молекс, и 3 пински конектор са само једном жицом. Када се користи 3 пин ће извештај рпмс. Тако сам одлучио погледати у фан спеед ствари у хардверу облику. Нажалост, изгледа да они сви траже 3 пин конектора, и моје 3 пин конектор има само једна жица. То је довело ме до овог производа, Ово овде жица, Која изгледа као да мај учинити трик. Али ја примјетити недостају 2 жице од 4 пин крај, а ако ја донт кноткле шта ће неред са вентилатором, узрок њене молекс има 4 игле са 4 жице. Такође сам обавештење да је навијач само има 2 жице у току са молекс конектор, црвене и црне боје, које су такође само 2 на адаптер и пронађен. Осим тога, ја бих тада желели закачаљка вентилатора на један од тих сугерирајући горе адаптер чини ове ставке компатибилни. Хтео бих наручити делове и што желим чути од кноуледгабле више људи пре него што сам поретка ствари које ће потрајати неколико дана да додје само за наћи се посао. Плеасе хелп сам прилично збуњен. Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| ЈА је једнак проблем са мојим пц, очекујемо са 4 обожаватељи, збуњен ожичење овде долазимо! Свеједно Десно, вентилатора који сте купили прометују на више од 5000 окретаја у минути, са је лудо брз, чинећи га врло гласни, али врло ефикасна! Тхе Фан контролер сте везани за савршен је за решавање овог. Међутим, као што је нагласио, контролер ради само за 3пин вентилатор конектора који ваш фан нема (добро, то не, али не и које можете користити на власт је). Дакле, треба да дође адаптер са молекс на 3пин. Нажалост, ја лицемјерје чинити се за наћи један на неуегг, адаптер повезан са вама неће радити у овом случају. То може бити реуиред да одговарају међутим, да ли би да буду сретни да то учините? његова неће бити компликовано. Ако сте, болесни вам показати како. А одговор на своје питање других. то само зато што има 2 каблови обожаватељи покрећу на 12В, 12В има молекс и 5в, па га само треба 12В. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Нису 3 игле посебно за брзо прилагођавање? тј. потребан вам је компатибилан фан, ти претворити други начин округле, али не онако како сте покуссавају Бојим се.
Можете добити Фан Цонтроллер за Молекс, они прилично једноставно регулисати напон од улазних молекс, оутпуттинг једном смањити напон на излазу, у зависности колико сте прилагођен томе. Пробабл најједноставније што можеш учинити је кривудање се преко жице на фан'с молекс, тако да је узимање 5в сока од псу, али не и на 12В. То ћемо онда радити на око пола брзину, и да буде пуно куиетер. Мы Сыстем: ФордыПЦ
|
|
| |||
| |||
| 3. укосницу само извјештаја назад фан РПМ, зависи да ли је пансион подржава фан спеед цонтрол. Форды; можете добити на тај начин око адаптера, они често имају донт РПМ феедбацк ипак, али је довољно једноставан да га жицом ин Имам 12В молекс навијача на мој пц, те спајање на мушко женски молекс на 3пин адапторс, што прикључите директно у вентилатора контролер. Контролер (као што си рекао) само подешава напон. Можете покренути само вентилатор на 7в помоћу молекс, али ваш псу треба релативно добре за то. |
|
| |||
| |||
| Ох ок извињавамо се, мислим да сам мислио на нешто друго, можда .. Куоте:
![]() То захтева премештање само две жице у два упражњена рупа. |
|
| |||
| |||
| 7в је згодан једноставан ипак није то. То је лакше, али то се помогне са вентилатором контролера, као што је 3пин само :-( узнемирујући. Ипак, ожичење није све то тешко, и то чини живот много лакше! Добио сам адаптер сам споменуо из ебаы, али ја лицемјерје чинити се да бисте видели их сада ... |