![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben aldım BU FANBir 80mm hayranı olduğu 80 CFM gibi hareket eder. Benim bilgisayar oldukça ancak tamamen çok yüksek harika. Ben BIOS, pencereler, veya diğer yazılım hızını ayarlamak alamadığını tabanlı soultion. Bu 4 pinli molex ile ve tek bir kablo ile 3 pin konnektör geliyor. Eğer 3 pinli bu RPM'ler bildirir kullanılır. Yani i göz kararı fan hızını donanım işleri oluşturur. Ne yazık ki, hepsinin 3 pinli konnektörler gerektirir, ve benim gibi 3 pin konnektör sadece bir tel vardır. Bu ürün için, bana yol Burada telGibi bu işi Mayıs, bu görünüyor. Ama 4 pinli sonundan eksik, ve i dont Eğer fan ile karmaşa olacak ve molex 4 teller ile 4 pinler sebep biliyorum 2 teller haber. Ayrıca, fan sadece 2 teller bunun içine kırmızı ve siyah, bu da sadece 2 adaptör i vardır bulunan molex konektörü, kimden devam ettiği. Buna ek olarak, daha sonra fan için kanca istiyorum birisi Yukarıdaki adaptör öneren bu öğeleri uyumlu hale getirir. Ben parçaları asap ve i siparişi vermek istiyorum, bir kaç gün sadece doesnt iş bulmak için gelip alacak I sipariş önceki daha knowledgable insanlardan duymak istiyorum. Lütfen ben oldukça karışık yaşıyorum yardımcı olur. Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Ben pc, 4 hayranları ile bekliyoruz ile aynı sorunu vardı, biz karıştı kablo buraya gel! Her neyse Doğru, sen satın sonra fan üzerinden 5.000 devir at ile çalışan hızlı, çok yüksek yapmak, ancak çok verimli bir deli! Size bağlı olduğunuz Takipçilerimiz denetleyicisinde bu çözmek için mükemmel. Gibi işaret ettik Ancak, denetleyiciyi sadece hayranıyım (tamam, bu, bu güç için kullanabilirsiniz ama değil) sahip değildir 3pin hayranıyım konektörler, için çalışıyor. Bu yüzden, 3pin için molex bir adaptör almak gerekir. Ne yazık ki i cant bir newegg bulabileceğiniz gibi, adaptör bu durumda işe yaramaz bağlı. Ancak uyum sağlamak için, bunu yapmak için mutlu olacağını rewired olabilir? kendi gitmiyorum karmaşık gerekir. Eğer, kötü göstermek ne. Ve diğer soru cevap. sadece, molex, bu nedenle sadece 12v ihtiyaçlarına 12v ve 5v var 2 kablolar nedeniyle fanlar 12v üzerinde çalışan var. |
|
| |||
| |||
| Hız ayarlı değil 3 iğne özellikle misiniz? yani. uyumlu bir hayranıyım gerekirse, ancak size I'm afraid çalışıyoruz şekilde tam tersidir dönüştürmek. Sen Molex için, oldukça basit giriş molex kimden, çıktı bir azaltılabilir gerilim çkş, nasıl ayarlanır ettik göre voltaj düzenleyen Fan Denetleyicileri alabilirsiniz. Sen yapabilirsin Probabl en basit şey yalpalamak fan's molex üzerine üzerine teller, böylece PSU gelen değil, 12v ve 5V suyu alarak bulunmaktadır. Daha sonra bir çok sessiz olmak yarısında hızlı ve baştan savma edeceğiz. |
|
| |||
| |||
| 3. pinli geri, Bu durumda, pano fan hızını kontrol destekler bağlıdır fan RPM raporlar. Fordy; bu şekilde çevresinde, çoğu kez dont var RPM geribildirim olsa, ancak yeteri kadar basit bir tel için adaptörleri alabilirsiniz inç Ben PC'de 12v molex hayranınız var, bu erkek molex olan doğrudan fiş kadın 3pin adaptörler, bağlanmak fan denetleyicisi. Kontrolör (gibi) sadece voltaj ayarlar söyledi. Ayrıca 7V at sadece molex kullanarak, ancak fan çalışabilir sizin PSU göreceli olduğu için iyi olması gerekir. |
|
| |||
| |||
| Oh tamam özür dilerim, ben başka bir şey belki .. düşünüyordum düşünüyorum Alıntı:
![]() Sadece iki boş delik içine iki kabloyu hareket gerektirir. |
|
| |||
| |||
| 7V oldukça rağmen değil kolaydır. Daha kolay, ama fan kontrol yardım olarak 3pin sadece :-( can sıkıcı bir durum doesnt. Bu zor ve hayatı çok kolaylaştırır Yine de, kablo yok! i, ancak bağdaştırıcıları Ben Ebay kimden söz var i cant artık onları görmek için görünüyorlar ... |
![]() |
|
| Bookmarks |