![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купила Цей вентилятор, 80-мм вентилятор, який рухається як 80 CFM або щось. Ну мого ПК досить прохолодно, але повністю свій занадто велика. Я був не в змозі регулювати швидкість в BIOS, Windows, або будь-якого іншого програмного забезпечення на основі soultion. Він поставляється з 4-контактний роз'єм і 3-контактний роз'єм з одним проводом. При 3-контактний роз'єм використовується він повідомить оборотах. Тому я вирішив подивитися на швидкість обертання вентилятора речі в апаратно формі. На жаль, вони все, схоже, вимагає 3 контактний роз'єм, і мій 3-контактний роз'єм має тільки один провід. Це привело мене до цього продукту, Це тут дроту, Що виглядає вона може зробити трюк. Але я помічаю, 2 дроти, які відсутні в 4-контактний роз'єм кінця, і я не знаю, якщо це буде плутатися з вентилятором, причину свого MOLEX має 4 шпильок із дротами 4. Я також помітив, що вентилятор має тільки 2 проводи збирається в нього з MOLEX роз'єм, червоний і чорний, які також є єдиними 2 адаптера я знайшов. Крім того, я хотів би для того, щоб підчепити вентилятора один з цих Пропонуючи вище адаптерів робить їх сумісними пунктів. Я хотів би замовити частин ASAP, і я хочу почути від більш знаючі люди, перш ніж я порядку речей, що займе декілька днів, щоб прийти тільки знайти його оленяча шкіра робота. Будь ласка, допоможіть я досить Confused. Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Я була така ж проблема з моїм ПК, чекають з 4 вентиляторами, плутають проводка тут ми приходимо! У будь-якому разі Право, вентилятор ви купили працює в більш ніж 5000 об / хв, з божевільною швидко, що робить його дуже голосно, але дуже ефективно! Fan Controller ви пов'язані з ідеально підходить для вирішення цього. Однак, як ви зазначили, контролер працює тільки для 3pin роз'єму для підключення вентиляторів, які ваш вентилятор не має (ну, це робить, але не, який можна використовувати для вдосконалення його). Таким чином, Вам необхідно отримати перехідник з роз'ємами для 3pin. На жаль, я нахиляє здається, знайти один на Newegg, адаптер Ви перейшли працювати не буде в цьому випадку. Це може бути Rewired відповідно Однак, ви б раді зробити це? його не буде складним. Якщо ви, жорстоке як це зробити. І щоб відповісти на ваше інше питання. він має тільки 2 кабелю тому що вентилятори працюють на 12V, Molex має 12V і 5V, тому вона потребує тільки в 12v. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи не 3 Pins спеціально для швидкості перебудови? IE. Вам потрібна сумісна вентилятор, перетворення навпаки, але не так, як ви хочете, я боюся.
Ви можете отримати Fan Контролери для Molex, вони просто-напросто регулювати напругу від вхідних роз'ємів, виводячи зменшити напругу, в залежності, як ви пристосували її. Probabl найпростіші речі ви могли б зробити, це шиммі на дроти над MOLEX вентилятора, з тим щоб вона взяла на 5V соку від БП, а не 12v. Потім вона буде працювати на швидкості близько половини, а бути набагато тихіше. Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| 3 Pin просто звітує швидкості обертання вентиляторів, це залежить чи плата підтримує управління швидкістю обертання вентилятора. Fordy, ви можете отримати адаптери, навпаки, вони часто Dont мати зворотний зв'язок, хоча про / хв, але її досить проста, щоб її дротом дюйма я 12v MOLEX вентилятори на моєму комп'ютері, ці підключення до роз'ємів для чоловіка жінки 3pin адаптери, що підключаються безпосередньо в Вентилятор контролер. Контролера (як ви сказали) просто регулює напругу. Можна також запустити вентилятор на 7v використовуєте тільки роз'єми, але Ваш блок живлення повинен бути досить хороший для цього. |
|
| |||
| |||
| Oh OK жаль, я думаю, я думав про іншому, може бути .. Цитата:
![]() Для цього потрібно тільки рухомі два дроти на дві вакантні отвори. |
|
| |||
| |||
| 7v досить легко, хоча це не так. Це легше, але це не допоможе з контролером кулера, так як це :-( 3pin тільки дратує. Тим не менше, проводка не так вже й важко, і це робить життя набагато простіше! Я отримав адаптерів я говорив з Ebay, але я нахиляє здається, що побачити їх тепер ... |