![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Исках да инсталирате случай системата фен в моя компютър обаче всички MOLEX мощност съединители са били взети от CD, DVD, DVD-RW и HardDrives. Затова аз съм ляв, без когато е под знака на моите фенове, тъй че няма връзка в дънната платка или. Преди да си фен е бил включен в допълнителните MOLEX конектор, но DVD-RW взеха това е мястото, оставяйки ме с няма място да се включи ги инча То е да се отбележи, че делото може да accomated система (така Терес не вентилатор за случая правото NoE) и не съм инсталирате DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() MOLEX сплитер. Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре отколкото Дейв, просто трябва да видите дали моят компютър или местни електронни магазини ще са тези на разположение. |
|
| |||
| |||
| Ако не ги онлайн, те са около цената на кутия кола. |
|
| |||
| |||
| Намерих цената мисля, че ако кутия кола е 2 лири стерлинги във Великобритания след това Ур право. BTW правя и знам никакъв начин не мога увеличение на потока или охлаждане на системата си без никакви скъпи аксесоари. Само методите и малки корекции, може би защото моя случай само един отваряне за вентилатора (отзад) и забележите, че по-новите системи има три области. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро управление на кабела може да помогне.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодарение Carbon, но какво точно е добър кабел за управление? |
|
| |||
| |||
| Tucking далеч кабели в резервни шофиране заливи, като се използва минимално количество MOLEX, ако имате две кабели, творческо използване на пощенски връзки. Изглежда чисто, ще направи нещата лесни, и ще се пуска доста хладни.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |