![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Chtěl jsem nainstalovat případě systému ventilátor v mém PC však všechny MOLEX napájecí konektory byly uvedeny na CD, DVD, DVD-RW a disky. Proto jsem odešla s ne-li k plug můj fanoušek, protože tam žádné spojení na základní desce buď. Než můj fanoušek byl zapojen do extra MOLEX konektor, ale DVD-RW je to místo vzal odchodu mě žádný prostor pro to plug in Je to vědomí, že případ může accomated jeden fanoušek (so Není ventilátor pro případ právo NoE) a jsem nainstalovat DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex splitteru. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Dobře thanx Dave, prostě musíte vidět, zda můj lokální PC nebo elektronických obchodů by se měly tyto k dispozici. |
|
| |||
| |||
| Pokud ne jim on-line, jsou asi cena za plechovku coly. |
|
| |||
| |||
| Našla jsem cenu myslím, že pokud lze cola je 2 libry šterlinků v Británii pak ur pravdu. BTW udělat u vím jakýmkoli způsobem mohu zvýšit tok nebo cool můj drahý systém bez jakéhokoliv příslušenství. Jen metody a drobné úpravy, možná proto, že můj případ pouze jednu otevření pro ventilátor (zadní) a upozornění, že novější systémy má tři oblasti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý kabel řízení může pomoci.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky Carbon, ale přesně to, co je dobré kabelové vedení? |
|
| |||
| |||
| Tucking pryč kabelů v náhradní jednotku zálivy, s použitím minimální částku MOLEX, pokud máte dva kabely, kreativní využití zip vazby. Vypadá čistší, bude tak snazší a bude probíhat mnohem chladnější.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Power LED pro věc | Razer | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 11. duben 2009 12:12 |
| Track Pad Power On - Pojem Pro Case Mod | Razer | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 16. března 2009 07:40 |
| Windows XP PC Alternativní | Brenna | Linux & Alternativní OS | 11 | 27 únor 2009 21:41 |
| Velmi důležitá otázka, o případu fanoušek moc | ilop12 | Případy & Napájecí zdroje | 12 | 31. leden 2009 17:57 |
| Má někdo zanechal napájení z případu? | drini123 | Případy & Napájecí zdroje | 14 | 6. srpna 2008 21:35 |
| Thread Nástroje | |
| |