![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Ήθελα να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ανεμιστήρα σε περίπτωση τον υπολογιστή μου, ωστόσο, όλα τα molex εξουσία σύνδεσμοι έχουν αναληφθεί από το CD, DVD, DVD-RW και HardDrives. Ως εκ τούτου είμαι σε περίπτωση που δεν με άφησε να βύσμα μου ανεμιστήρα καθώς δεν υπάρχει σύνδεση, είτε στη μητρική πλακέτα. Πριν μου ανεμιστήρα ήταν εμβυσματώνεται στο extra molex βύσμα, αλλά το DVD-RW πήρε τη θέση μου που δεν αφήνει χώρο για να συνδέστε τη in. Πρέπει να σημειωθεί ότι η υπόθεση μπορεί accomated έναν ανεμιστήρα (έτσι δεν Theres ανεμιστήρα για την περίπτωση δικαίωμα NOE) και δεν εγκαταστήσετε τα DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex διαχωριστήρα. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Εντάξει thanx Dave, απλά πρέπει να δούμε αν μου τοπικό υπολογιστή ή ηλεκτρονικά καταστήματα θα έχουν αυτές οι διαθέσιμες. |
|
| |||
| |||
| Αν δεν πάρετε τους σε απευθείας σύνδεση, είναι για την τιμή του ένα κουτί κόλα. |
|
| |||
| |||
| Βρήκα την τιμή πιστεύω ότι αν ένα κουτί κόλα είναι 2 λίρες στερλίνες στο ΗΒ, στη συνέχεια ur δικαίωμα. BTW do u γνωρίζουν κάποιο τρόπο μπορώ να αυξηθεί η ροή ή δροσερά μου σύστημα χωρίς ακριβά εξαρτήματα. Απλά τις μεθόδους και τις μικρές προσαρμογές ίσως επειδή μου έχουν μόνο ένα άνοιγμα για έναν ανεμιστήρα (το πίσω) και παρατηρώ ότι τα νεότερα συστήματα έχει τρεις τομείς. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Καλή καλώδιο διαχείριση μπορεί να βοηθήσει.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Χάρη του άνθρακα, αλλά το τι ακριβώς είναι καλό καλώδιο διαχείριση; |
|
| |||
| |||
| Tucking μακριά καλώδια σε εφεδρικό δίσκο όρμους, χρησιμοποιώντας ένα ελάχιστο ποσό molex αν έχετε δύο καλώδια, δημιουργική χρήση των zip δεσμούς. Φαίνεται πιο καθαρά, θα κάνει πιο εύκολο πράγμα, και θα διαρκέσει πολλά δροσερότερες.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Power LED για την υπόθεση | Razer | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 11 Απρ 2009 12:12 |
| Track Pad Power On - Σύλληψη Για μια υπόθεση Mod | Razer | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 16 Μαρ 2009 07:40 |
| Windows XP PC Alternative | Brenna | Linux & Εναλλακτικές OS | 11 | 27 Φεβ 2009 21:41 |
| Πολύ σημαντικό ζήτημα σχετικά με την περίπτωση ανεμιστήρα ισχύς | ilop12 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 12 | 31 Ιαν 2009 17:57 |
| Μέτρησε κανείς ποτέ άφησε ένα τροφοδοτικό από την περίπτωση; | drini123 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 14 | 6 Αυγ 2008 21:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |