![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, JA ištanje to uvesti koga u slučaju sustav ventilatora u moj PC međutim sva snaga molex konektori su uzeti gore mimo CD, DVD, DVD-RW i HardDrives. Zato sam s lijeve strane, gdje nema priključiti ventilator od mojih nema priključak na matičnoj ploči ili. Prije nego što je bio moj fan priključen na dodatni molex konektor, ali DVD-RW zauzeo mjesto ostavljajući me bez prostora za to plug in To je napomenuti da u slučaju može accomated jedan navijač (tako theres no ventilator za slučaj noe pravo) i nisam instalirati DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex razdvajač. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Ok Dave Nego, samo da vidim ako je moj lokalni PC ili elektroničke trgovine bi ti na raspolaganju. |
|
| |||
| |||
| Ako ne dobijete ih online, oni su o cijeni konzervu kole. |
|
| |||
| |||
| Našao sam cijenu mislim ako konzervu kole je 2 Sterling funti u Velikoj Britaniji, a zatim ur desno. BTW obaviti u znati bilo koji način mogu povećati protok ili cool moj sistem bez ikakvih skupih pribor. Samo male prilagodbe metoda i moj slučaj, možda zato što imaju samo jedan otvor za ventilator (stražnji) i sam primijetiti da novije sustave ima tri područja. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobro upravljanje kabel može pomoći.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala, ali što točno Carbon je dobar kabel upravljanje? |
|
| |||
| |||
| Tucking daleko kabeli u pogon rezervnih uvalama, koristeći minimalni iznos molex ako imate dva kabela, kreativno korištenje zip kravate. Looks čišći, učinit će stvari lakše, i da će pokrenuti mnogo hladnjak.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Power LED za Case | Razer | Cases & Power Supplies | 3 | 11. travanj 2009 12:12 |
| Track pisanje Power On - Concept Za Case Mod | Razer | Cases & Power Supplies | 2 | 16. ožujak 2009 07:40 |
| Windows XP PC Alternativni | Brenna | Linux OS i alternativna | 11 | 27. veljača 2009 21:41 |
| Vrlo važno pitanje o slučaju ventilatora napajanja | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31 siječanj 2009 17:57 |
| Je li netko ikada ostavila napajanje iz slučaja? | drini123 | Cases & Power Supplies | 14 | 6. kolovoz 2008 21:35 |
| Thread Tools | |
| |