![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi mindenki, Szerettem volna telepíteni esetben rendszer fan in my PC azonban az összes hálózati csatlakozók molex került a CD, DVD, DVD-RW és merevlemezt. Ezért én nem vagyok egyedül maradt, ahol a dugó, mert az én ventilátor nincs kapcsolat az alaplap sem. Mielőtt én rajongója volt csatlakoztatva a plusz molex csatlakozó, de a DVD-RW vette helye hagysz itt nincs helye a dugó be! Meg kell jegyezni, hogy az eset accomated egy rajongó (tehát ott nem rajongója az esetben jobb NOE), és nem telepíti a DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex splitter. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Oké mint Dave, csak meg kell látni, ha a helyi számítógépen vagy elektronikus boltok volna elérhetővé. |
|
| |||
| |||
| Ha nem kap őket online, akkor az ár egy doboz kólát. |
|
| |||
| |||
| Megtaláltam az árat úgy gondolom, ha egy doboz kólát is 2 font sterling az Egyesült Királyságban, majd ur van. BTW nem tudom, és semmilyen módon nem tudom növelni az áramlási rendszer vagy hűvös az én drága kiegészítők nélkül. Csak kisebb kiigazítások módszerei és talán azért, mert az ügyet csak egy nyitó egy ventillátor (a hátsó), és észreveszem, hogy az új rendszerben a három terület. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jó kábeleket segíthet.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Köszönet Carbon de mi is pontosan a jó kábeleket? |
|
| |||
| |||
| Tucking el kábelek tartalék meghajtó öblökre, egy minimális összeget molex Ha két kábelt, kreatív felhasználása zip kapcsolatokat. Úgy néz ki, tisztább lesz, hogy ilyesmi lesz, és majd egy csomó hűvösebb.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| LED az ügyben | Razer | Cases & Power Supplies | 3 | 11. április 2009 12:12 |
| Track Pad Power On - Concept A Case Mod | Razer | Cases & Power Supplies | 2 | 16. március 2009 07:40 |
| Windows XP PC Alternatív | Brenna | Linux és OS Alternatív | 11 | 27. február 2009 21:41 |
| Nagyon fontos kérdés esetén a ventilátor teljesítménye | ilop12 | Cases & Power Supplies | 12 | 31. január 2009 17:57 |
| Azt bárki valaha is elhagyta a tápegység ki az ügyben? | drini123 | Cases & Power Supplies | 14 | 6. augusztus 2008 21:35 |
| Téma eszközök | |
| |