![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Es gribēju instalēt lietu system fan manā PC taču visiem molex jauda savienotājiem ir uzņemt CD, DVD, DVD-RW un HardDrives. Tāpēc es esmu pa kreisi, kam nav kur plug manu ventilatoru, jo tur nav uz mātesplates savienojumu vai nu. Pirms manas ventilators tika pieslēgts papildus molex connector, bet DVD-RW ņēma to vietā atstājot man nav iespēju plug tā collas Tas ir atzīmēt, ka lieta var accomated vienu ventilatoru (tik theres no ventilatoru lietu tiesības NoE), un man nebija instalēt DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex sadalītāja produktus. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Labi thanx Dave, vienkārši ir jāredz, ja mans vietējā datora vai elektronisko veikalos būtu šiem pieejami. |
|
| |||
| |||
| Ja ne iegūt to internetā, tie ir aptuveni cenu var kolas. |
|
| |||
| |||
| Es atklāju cena es domāju, ja var kolas ir 2 sterliņu mārciņas, kas Lielbritānijā tad ur labi. BTW do u zināt, kādā veidā es varu palielināt plūsmas vai dzesē manu sistēmu bez dārgām piederumi. Tikai metodes un nelielām korekcijām varbūt tāpēc, ka manā gadījumā ir tikai viens atver ventilatoru (aizmugurē), un man paziņo, ka jaunākas sistēmas, ir trīs jomās. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Labs kabelis pārvaldība var palīdzēt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Paldies Carbon bet to, kas īsti ir labas cable management? |
|
| |||
| |||
| Tucking prom kabeļi rezerves diskdziņiem, izmantojot minimālo summu molex, ja jums ir divas troses, radoša izmantošana zip saites. Izskatās tīrāka, dos stuff vieglāk un darbosies daudz vēsākas.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |