![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, Am vrut să instalaţi un sistem de ventilator în cazul PC-ul meu cu toate acestea toate MOLEX conectori de putere au fost luate de pe CD, DVD, DVD-RW şi HardDrives. De aceea, am plecat cu nici un plug-mi unde să fan, deoarece nu exista nici o conexiune de pe placa de bază, fie. Înainte de fan meu a fost conectat la conectorul extra MOLEX, dar DVD-RW au luat-o de a părăsi locul de mine cu nici o camera pentru a vă conectaţi-l Este de observat că în cazul poate accomated un ventilator (deci nu theres ventilator pentru cazul dreptul NoE) şi nu am instala DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() MOLEX separator. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Bine Thanx Dave, doar să văd dacă-mi locale PC sau electronice magazine ar fi disponibile. |
|
| |||
| |||
| Dacă nu-i online, acestea sunt cu privire la preţul de o doză de cola. |
|
| |||
| |||
| Am găsit preţul Cred că dacă o doză de cola este de 2 lire sterline in Marea Britanie atunci ur dreapta. BTW do u know orice mod în care pot creşte fluxul sau rece pe sistemul meu, fără nici o scumpe accesorii. Doar metodele şi mici ajustări, deoarece cazul meu, poate avea doar o deschidere pentru un fan (spate) si am vazut ca mai noi sisteme de-a trei domenii. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buna gestionare cablu poate ajuta.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc de carbon, ci exact ceea ce este bun de management prin cablu? |
|
| |||
| |||
| Tucking departe cabluri de rezervă în unitate golfurile, utilizând o sumă minimă de MOLEX dacă aveţi două cabluri, folosirea creativă a zip legături. Se pare curat, va face lucrurile mai uşor, şi va rula mult mai răcoare.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |