![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Chcel som nainstalovat prípade systému ventilátor v mojom PC však všetky MOLEX napájacie konektory boli uvedené na CD, DVD, DVD-RW a disky. Preto som odišla s ne-li k plug môj fanúšik, pretože tam žiadne spojenie na základnej doske buď. Ako môj fanúšik bol zapojený do extra MOLEX konektor, ale DVD-RW je to miesto vzal odchode mňa žiadny priestor na to plug in Je to vedomie, že prípad môže accomated jeden fanúšik (so Nie je ventilátor pre prípad právo NoE) a som nainstalovat DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex splitteru. Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Dobre thanx Dave, proste musíte vidieť, či môj lokálny PC alebo elektronických obchodov by sa mali tieto k dispozícii. |
|
| |||
| |||
| Ak nie im on-line, sú asi cena za plechovku coly. |
|
| |||
| |||
| Našla som cenu myslím, že pokiaľ možno cola je 2 libry šterlingov v Británii potom ur pravdu. BTW urobiť u vím akýmkoľvek spôsobom môžem zvýšiť tok alebo cool môj drahý systém bez akéhokoľvek príslušenstva. Len metódy a drobné úpravy, možno preto, že môj prípad iba jednu otvorení pre ventilátor (zadné) a oznámenie, že novšie systémy má tri oblasti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobrý kábel konania môže pomôcť.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka Carbon, ale presne to, čo je dobré káblové vedenia? |
|
| |||
| |||
| Tucking preč káblov v náhradné jednotku zálivy, s použitím minimálne sumu MOLEX, ak máte dva káble, kreatívne využitie zip väzby. Vyzerá čistejšie, bude tak ľahšie a bude prebiehať oveľa chladnejšie.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |