![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи еверыоне, ЈА оскудица за увести кога у случају систем вентилатора у мој ПЦ међутим сва снага молекс конектори су узети сеттле код ЦД, ДВД, ДВД-РУ и ХардДривес. Зато сам са леве стране, где нема прикључити вентилатор од мојих нема прикључак на матичној плочи или. Пре него што је био мој фан прикључен на додатни молекс конектор, али ДВД-РУ заузео место остављајући ме без простора за то плуг ин То је напоменути да у случају може аццоматед један навијач (тако Тхереса но вентилатор за случај НОЕ право) и нисам инсталирати ДВД-РУ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Молекс раздвајач. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Ок Даве Него, само да видим ако је мој локални ПЦ или електронске трговине би ти на располагању. |
|
| |||
| |||
| Ако не добијете их онлине, они су о цени конзерве коле. |
|
| |||
| |||
| Нашао сам цену мислим ако конзерве коле је 2 Стерлинг фунти у Великој Британији, а затим ур десно. БТУ чинити у кноткле било који начин могу повећати проток или цоол мој систем без икаквих скупих прибор. Само мале прилагођавања метода и мој случај, можда зато што имају само један отвор за вентилатор (стражњи) и сам приметити да новије системе има три подручја. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добро управљање кабл може помоћи.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала, али шта тачно Царбон је добар кабл управљање? |
|
| |||
| |||
| Туцкинг далеко каблови у погон резервних увала, користећи минимални износ молекс ако имате два кабла, креативно коришћење зип кравате. Лоокс чистија, учиниће ствари лакше, и да ће покренути много хладњак.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поуер ЛЕД за Цасе | Разер | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 11 април 2009 12:12 |
| Трацк писање Поуер Он - Цонцепт За Цасе Мод | Разер | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 16 март 2009 07:40 |
| Уиндоус КСП ПЦ Алтернативни | Бренна | Линукс ОС и алтернативна | 11 | 27 фебруар 2009 21:41 |
| Врло важно питање о случају вентилатора напајања | илоп12 | Цасес & Поуер Супплиес | 12 | 31 јануар 2009 17:57 |
| Да ли је неко икада оставила напајање из случаја? | дрини123 | Цасес & Поуер Супплиес | 14 | 6 аугуст 2008 21:35 |
| Тхреад Тоолс | |
| |