![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hi everyone, Ben PC tüm molex güç bağlayıcı CD, DVD, DVD-RW ve HardDrives tarafından alınmış bir durumda sistemin hayranıyım kurmak istedim. Bu yüzden sola yaşıyorum hiçbir beri bu anakart üzerinde hiçbir bağlantı ya's nerede hayranıyım fiş için. Önce hayranı olduğu ekstra molex konektörüne, ancak takılı DVD-RW yerine yer ilgilendikleri takın beni terk's aldı Bu durumda bir hayranıyım accomated unutmayın için (bu durumda sağ Noe için hayranıyım Theres) ve DVD-RW yüklemek vermedi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex Splitter. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Tamam dan Dave, sadece Yerel bilgisayar veya elektronik mağazalar bu mevcut görmek gerekir. |
|
| |||
| |||
| Eğer onları online olması değil, bu bir kutu kola fiyat hakkındadır. |
|
| |||
| |||
| Eğer bir kutu kola Bence fiyat bulundu İngiltere'de 2 Sterlini kilo sonra UR haklı. BTW yapmak U Ben akışını artırabilir veya pahalı aksesuarları ile benim sistem iyi bir şekilde biliyorum. Sadece yöntemleri ve küçük ayarlamalar belki çünkü sadece hayranıyım (arka) için bir açılış var ve bu yeni sistemler üç alanda ettiği. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İyi kablo yönetimi yardımcı olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Karbon ama ne iyi kablo yönetimi nedir? |
|
| |||
| |||
| Eğer iki kablo, posta kodu ilişkilerin yaratıcı kullanın yedek sürücü koyları in molex bir asgari kullanarak kabloları uzaklıktadır tıkınma. Temiz görünüyor, stuff kolay, ve bir çok serin çalışır.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
![]() |
|
| Bookmarks |