![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я хотів, щоб встановити вентилятор системи у разі мого ПК, проте всі роз'єми роз'єми харчування були розглянуті CD, DVD, DVD-RW і жорсткі диски. Тому я залишилися без яких для підключення мого фан оскільки немає ніякого зв'язку на материнській платі небудь. До мого фан були включені в додатковий роз'єм MOLEX, а й DVD-RW взяв її місце залишивши у мене немає місця, щоб його підключити Вона зазначила, що справа може accomated One Fan (так Theres без вентилятора для прихованої права робити), і я не встановлений DVD-RW. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() Molex сплиттер. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Гаразд Thanx Дейв, просто щоб побачити, якщо мій комп'ютер або місцеві електронні магазини будуть мати ці доступні. |
|
| |||
| |||
| Якщо не отримати їх в Інтернеті, вони про ціну може коли. |
|
| |||
| |||
| Я знайшов ціну я думаю, що якщо банку коли 2 фунта стерлінгів у Великобританії, потім правою ур. До речі Do U Know-небудь чином я можу збільшити потік або холодний моїй системі без дорогих аксесуарів. Просто методи і невеликі коректування, може бути, тому що моя справа тільки один отвір для вентилятора (ззаду), і я помітив, що нові системи складається з трьох районів. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре управління кабелю може допомогти.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Завдяки вуглецю, але що саме хороше управління кабель? |
|
| |||
| |||
| Підібравши Away кабелі в бухтах запасні диски, використовуючи мінімальну кількість роз'ємів, якщо у вас є два кабелі, творче використання Zip зв'язків. Виглядає Cleaner, зробить речі простіше, і буде багато бігати кулера.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |