AMD водно охлаждане необходимо? Здравейте всички. Аз вече опитах търси чрез други конци за водно охлаждане, но нито една наистина преките възлизам той въпрос имам.
Първо, аз съм провеждате AMD 3.2ghz Phenom II X4, 700 вата OCZ GameXStream PSU, Asus M4A79T Deluxe дънна платка, ATI Radeon 4870 графична карта, 4 GB от 1600 DDR3 RAM.
Сега .. Очаквам да overclock някои от моите неща, най-важното на процесора до 3,9 GHz.
Аз бях чул, че могат да се движат по въздуха при 3.9, но дали това не е всичко, което наистина добре да го изпълним по 3,9 на въздух? Ще ми система се изпълняват горещо? Аз съм много сигурен, че ще се пускат топлото да се каже най-малко. Аз в момента има 2 120 мм вентилатори в случая, както и по-малък 80 мм вентилатор в предната част и PSU фен на върха на резервни CPU охладител. Аз не съм сигурен дали това е достатъчно, за да направи прехода от 3,2 GHz до 3,9.
Бихте ли предполагат watercooling за това? Ако е така Бих вероятно го overclock-висока от 3.9.
Ако watercooling е необходимо, за какво ще ви предложи за моята система? Бих искал да запази сравнително ниска цена, ако е възможно. Аз съм също ... не е най-голямата монтаж. Как трудно / лесно е да се създаде watercooling от себе си? Ще ви предложим професионален го направя?
Благодаря предварително. |