μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Θήκες & Τροφοδοτικά

Register

AMD υδρόψηξη απαραίτητο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 15 Ιουν 2009, 19:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default AMD υδρόψηξη απαραίτητο;

Γεια σε όλους. Έχω ήδη δοκιμάσει αναζητούν μέσα από άλλα νήματα σχετικά με το νερό ψύξης, αλλά κανένας δεν είναι πραγματικά άμεσα σ 'ερώτηση που έχω.

First off, είμαι εκτελείτε μια 3.2ghz AMD Phenom ΙΙ X4, 700w OCZ GameXStream PSU, Asus M4A79T Deluxe Motherboard, ATI Radeon 4870 Graphics Card, 4 GB 1600 DDR3 Ram.

Τώρα .. Ψάχνω να overclock μερικά από τα πράγματά μου, το σημαντικότερο της CPU στο 3,9 GHz.

Έχω ακούσει ότι μπορεί να τρέχει σε αέρα σε 3.9, αλλά στην πραγματικότητα είναι ότι όλα τα ωραία να το τρέξετε στο 3,9 για τον αέρα; Θα το σύστημά μου να τρέχει ζεστό; Είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό θα λειτουργεί θερμά να πούμε το λιγότερο. Θα έχουν επί του παρόντος 2 120 χιλιοστά οπαδούς για την υπόθεση, συν ένα μικρότερο ανεμιστήρα 80 χιλιοστών στο μπροστινό και το PSU fan επί μιας aftermarket CPU δροσερότερες. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι αρκετό για να γίνει η μετάβαση από τα 3,2 GHz έως 3.9.

Θα σας πρότεινα watercooling για αυτό; Αν ναι, θα ήθελα ίσως overclock είναι υψηλότερη από 3.9.

Watercooling Αν είναι απαραίτητο, τι θα προτείνατε για το σύστημά μου; Θα ήθελα να διατηρήσει την τιμή σε αρκετά χαμηλά, αν είναι δυνατόν. Είμαι επίσης ... δεν το μεγαλύτερο κατά τη συναρμολόγηση. Πώς σκληρό / εύκολο είναι να δημιουργηθεί watercooling με τον εαυτό σου; Θα σας προτείνουμε μια επαγγελματική κάνουμε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Old 16η Ιουν 2009, 08:52
Μέλος Ομάδα

Ένα αξιοπρεπές ψυγείο αέρος είναι μια χαρά. Τι είσαι θερμοκρασίες λειτουργίας κατά τη στιγμή;
Old 16η Ιουν 2009, 19:12
Ομάδα Δωρητών

Το νερό ψύξης δεν είναι ποτέ αναγκαία.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.