manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

AMD Water Cooling potrebno?

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 19:52
Novi član grupe

Default AMD Water Cooling potrebno?

Pozdrav svima. Ja sam već pokušao obličje preko drugih threads o rashladne vode, ali nitko se zapravo direktna mališan je pitanje imam.

First off, I'm Pokretanje 3.2ghz AMD Phenom II X4, 700w OCZ PSU GameXStream, Asus M4A79T Deluxe matična ploča, ATI Radeon 4870 Grafička kartica, 4 GB od 1600 DDR3 RAM.

Sada .. Im 'obličje za overclock neke moje stvari, najvažnije CPU na 3,9 GHz.

Ja sam čuo da može izvoditi na zrak na 3,9, ali je to stvarno sve to u redu da ga vode na 3,9 u eteru? Hoće li mi biti pokrenut sustav vruće? Im 'ljepušan siguran da će se prikazivati toplim reći najmanje. Ja trenutno imaju 2 120mm navijača u slučaju, plus manji 80mm ventilatora u prednji i PSU fan na vrhu jedne aftermarket CPU hladnjak. Im 'ne siguran ako je to dovoljno da bi pomak od 3,2 GHz do 3.9.

Biste li dečki predlažemo watercooling za to? Ako je tako ja bih vjerojatno overclock je veći od 3.9.

Watercooling Ako je potrebno, što bi Vam predlažemo za moj sistem? Htio bih zadržati relativno niska cijena, ako je moguće. Im 'isto tako ... ne i najveći na okupljanje. Koliko teško / lako je to za postavljanje watercooling po sebi? Želite li predložiti stručne to učiniti?

Hvala unaprijed.
Old 16. lipnja 2009, 08:52
Member Group

Pristojan zračni hladnjak je u redu. Koje su vam temperature u trenutno prikazuju?
Old 16. lipnja 2009, 19:12
Donatorska Grupa

Voda za hlađenje nije potrebno.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.