![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Aš jau bandė ieškoti per kitas temas apie vandens aušinimo, tačiau nė vienas iš tiesų yra tiesioginės tot jis klausimą turiu. Pirmiausia, I'm veikia 3.2GHz AMD Phenom II x4, 700w OCZ GameXStream PSU, Asus M4A79T Deluxe plokštė ATI Radeon 4.870 Graphics Card, 4 GB 1.600 DDR3 RAM. Dabar .. I'm looking to overclock kai mano daiktai, svarbiausia CPU iki 3,9 GHz. Girdėjau, kad galima paleisti oru 3.9, bet tai tikrai visa tai bauda paleisti 3,9 ant oro? Ar mano sistema bus tekančiu karštu? Esu tikras jis bus rodomi šilta ty mažiausiai. Aš šiuo metu naršo 2 120mm ventiliatorių tuo atveju, plius mažesnė 80mm ventiliatoriaus priekyje ir PSU ventiliatorius ant CPU COOLER antrinėje rinkoje. Nesu tikras, ar tai yra pakankamas, kad nuo 3,2 GHz pereiti prie 3.9. Ar vaikinai rodo Watercooling tai? Jei taip, aš turbūt overclock jis didesnis negu 3,9. Jei Watercooling yra būtina, ką galėtumėte pasiūlyti už savo sistemos? Norėčiau išsaugoti kaina gana mažai, jei įmanoma. Aš taip pat ... ne ne montuojant didžiausias. Kaip sunku / lengva tai nustatyti Watercooling patys? Ar norite pasiūlyti profesionalių daryti? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Padoraus oro aušintuvas yra gerai. Kokia temperatūra jūs naudojate ne dabar? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aušinimo niekada nėra būtina.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Aušinimo | chrismorris730 | General Hardware Chat | 20 | 12 rugsėjis 2008 22:47 |
| Aušinimo vandens | tomthedrummer1992 | General Hardware Chat | 1 | 4 gegužė 2008 03:24 |
| Aušinimo vandens | Elijas | General Hardware Chat | 1 | 19 spalis 2007 07:20 |
| Aušinimo help please | xactly | General Hardware Chat | 3 | Rugpjūtis 28, 2007 12:32 |
| How Do U Do aušinimo | xactly | General Hardware Chat | 3 | 7 rugpjūtis 2007 04:57 |
| Temos įrankiai | |
| |