![]() |
|
| |||
| |||
| Hello everyone. Es jau esmu mēģinājis, ko meklē, izmantojot citus pavedienus par ūdens dzesēšanu, bet neviens nav īsti tieši tot tas jautājums man ir. First off, es skrienu 3.2GHz AMD Phenom X4 II, 700W OCZ GameXStream PSU, Asus M4A79T Deluxe Motherboard, ATI Radeon 4.870 Graphics Card, 4 GB 1600 DDR3 Ram. Tagad .. Es skatos uz OVERCLOCK daži mani stuff, vissvarīgāk CPU līdz 3.9 GHz. Esmu dzirdējis ka var palaist gaisā 3,9, bet tas tiešām viss, ka smalkās lai tā varētu darboties ar 3,9 uz gaisa? Vai manu sistēmu darbināt karsts? Esmu diezgan pārliecināts, ka tas būs braukšanas silti, lai neteiktu vairāk. Man pašlaik ir 2 120mm fans in gadījumā, kā arī mazāks 80mm fanu priekšā un PSU ventilatoru virsū pēcpārdošanas CPU cooler. Es neesmu pārliecināts, vai tas ir pietiekami, lai veiktu pāreju no 3.2 GHz līdz 3.9. Jūs guys liecina watercooling par to? Ja jā es droši vien OVERCLOCK ir lielāks par 3,9. Ja watercooling ir vajadzīgs, ko jūs ierosināt, lai mana sistēma? Es gribētu, lai saglabātu cenu diezgan zemas, ja iespējams. Es arī ... nav lielākā par montāžu. Cik grūti / viegli ir izveidot watercooling pats? Vai jūs ieteiktu profesionāli to dara? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| Pienācīga gaisa dzesētāja ir labi. Kādas temperatūras jūs ekspluatācija šobrīd? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ūdens dzesēšana nekad nav nepieciešama.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|