![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hello everyone. I są już patrząc przez inne wątki dotyczące chłodzenia wodą, ale nie są tak naprawdę bezpośrednich tot on Mam pytanie.
Po pierwsze, jestem prowadzeniu 3.2ghz AMD Phenom II X4, 700w PSU OCZ GameXStream, Asus M4A79T Deluxe Motherboard, ATI Radeon 4870 Karta graficzna, 4 GB Ram 1600 DDR3. Teraz .. I'm looking do overclockingu niektóre moje rzeczy, najważniejsze procesora do 3,9 GHz. Słyszałem to można uruchomić na powietrzu na 3.9, ale tak naprawdę wszystko jest dobrze, że aby uruchomić go na 3,9 w powietrzu? Czy mój system zostanie uruchomiony na gorąco? I'm pretty pewno będzie ona uruchomiona ciepłe co najmniej. I obecnie 2 120 kibiców w przypadku, plus mniejsze 80mm wentylator z przodu i wentylator PSU w górę o wtórnym procesora chłodnicy. Nie wiem, czy to wystarczy, aby przejście z 3,2 GHz do 3,9. Czy faceci Watercooling wskazują na to? Jeśli tak I'd probably overclockingu on wyższy niż 3,9. Watercooling Jeśli jest to konieczne, co proponujesz dla mojego systemu? Chciałabym utrzymać ceny dość niskie, jeśli to możliwe. Jestem również ... nie największy w montażu. Jak twarde / łatwo jest założyć Watercooling przez siebie? Sugestie zawodowej zrobić? Thanks in advance. |
|
|
|||
|
|||
|
A godnej chłodnica powietrza jest w porządku. Jakie temperatury jesteś aktualnie uruchomione?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Wody chłodzącej nie jest konieczne.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|