AMD apă de răcire este necesar? Bună ziua tuturor. Am încercat deja caută prin alte fire despre apă de răcire, dar nici unul nu sunt foarte direct tot el întrebare am.
Pentru început, am să ruleze un 3.2ghz AMD Phenom II X4, 700w OCZ GameXStream PSU, Plăci de bază Asus M4A79T Deluxe, ATI Radeon 4870 Graphics Card, 4 GB de 1600 DDR3 Ram.
Acum .. Caut să overclock unele din lucrurile mele, cel mai important, CPU la 3,9 GHz.
Am auzit-o poate rula pe aer la 3.9, dar este adevărat că toate amendă pentru a rula la 3.9 la aer? Mele vor fi difuzate de sistem fierbinte? Sunt destul de sigur ca vom fi difuzate de cald pentru a spune puţin. Am în prezent au 2 120mm fani în cazul, plus un mic 80mm ventilator în faţă şi în PSU fan pe sus de o Aftermarket CPU cooler. Nu sunt sigur dacă acest lucru este suficient pentru a face trecerea de la 3.2 la 3.9 GHz.
Îmi voi sugera watercooling pentru asta? Dacă, aşa că am dori, probabil, overclock-o mai mare de 3.9.
Watercooling Dacă este necesar, ce-ai propune pentru sistemul meu? Aş dori să ţină preţul destul de scăzut, dacă este posibil. Sunt de asemenea, cea mai mare ... nu la montaj. Cât de greu / usor este de a stabili watercooling singur? Îmi puteţi sugera un profesionist făcut-o?
Mulţumesc în avans. |