![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci. Už som sa pokúsil hľadať cez iné závity o vodné chladenie, ale žiadna nie je naozaj priame tot otázka, to mám. Po prvé, som vedenie 3.2GHz AMD Phenom II X4, 700w PSU OCZ GameXStream, Asus M4A79T Deluxe Motherboard, ATI Radeon 4870 grafická karta, 4 GB DDR3 Ram 1600. A teraz .. Hľadám k přetaktování niektoré moje veci, čo je najdôležitejšie CPU na 3,9 GHz. Počul som, že môže bežať na vzduchu na 3,9, ale je fakt, že všetky pokuty spustiť ju na 3,9 na vzduch? Bude môj systém beží horúce? Som si istá, že to bude beh teplej prinajmenšom. Aj v súčasnosti má 2 120 mm ventilátorov v prípade, plus menšie 80mm ventilátor v prednej a PSU větrák nahoře na aftermarket CPU chladiča. Nie som si istý, je-li to stačiť, aby prechod z 3,2 na 3,9 GHz. By vás navrhovať watercooling na to? Ak tomu tak bych asi přetaktování je vyššia ako 3,9. Watercooling Ak je to potrebné, čo by podľa Vášho názoru pre moju systému? Chtěl bych, aby sa cena pomerne nízka, ak je to možné. Ja tiež nie ... najväčší na montáž. Ako ťažké / ľahké je nastaviť watercooling sám? Odporúčali by ste profesionálny urobiť? Thanks in advance. |
|
| |||
| |||
| A dôstojnej chladnejší vzduch je v poriadku. Aké teploty sú vám beží v súčasnosti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vodné chladenie nikdy nie je potrebné.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|