мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Цасес & Поуер Супплиес

Register

АМД Уатер цоолинг потребно?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. јуни 2009, 19:52
Нови члан групе

Default АМД Уатер цоолинг потребно?

Поздрав свима. Ја сам већ суђен хандсоме преко других тхреадс о расхладне воде, али нико се заправо директна малишан је питање имам.

Фирст офф, И'м Покретање 3.2гхз АМД Пхеном ИИ Кс4, 700у ОЦЗ псу ГамеКССтреам, Асус М4А79Т Делуксе матична плоча, АТИ Радеон 4870 Графичка картица, 4 ГБ од 1600 ДДР3 РАМ.

Сада .. Им 'хандсоме за оверцлоцк неке моје ствари, најважније ЦПУ на 3,9 ГХз.

Ја сам чуо да може изводити на ваздух на 3,9, али је то стварно све то у реду да га воде на 3,9 у етеру? Хоће ли ми бити покренут систем вруће? Им 'згодан сигуран да ће се приказивати топлим рећи најмање. Ја тренутно имају 2 120мм навијача у случају, плус мањи 80мм вентилатора у предњи и псу фан на врху једне афтермаркет ЦПУ хладњак. Им 'не сигуран ако је то довољно да би помак од 3,2 ГХз до 3/9.

Да ли бисте момци предлажемо уатерцоолинг за то? Ако је тако ја бих вероватно оверцлоцк је већи од 3/9.

Уатерцоолинг Ако је потребно, што би Вам предлажемо за мој систем? Хтео бих да задржи релативно ниска цена, ако је могуће. Им 'исто тако ... не и највећи на окупљање. Колико тешко / лако је то за постављање уатерцоолинг по себи? Желите ли предложити стручне то учинити?

Хвала унапред.
Old 16. јуни 2009, 08:52
Мембер Гроуп

Пристојан ваздушни хладњак је у реду. Које су вам температуре у тренутно приказују?
Old 16. јуни 2009, 19:12
Донаторска Група

Вода за хлађење није потребно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц