![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима. Ја сам већ суђен хандсоме преко других тхреадс о расхладне воде, али нико се заправо директна малишан је питање имам. Фирст офф, И'м Покретање 3.2гхз АМД Пхеном ИИ Кс4, 700у ОЦЗ псу ГамеКССтреам, Асус М4А79Т Делуксе матична плоча, АТИ Радеон 4870 Графичка картица, 4 ГБ од 1600 ДДР3 РАМ. Сада .. Им 'хандсоме за оверцлоцк неке моје ствари, најважније ЦПУ на 3,9 ГХз. Ја сам чуо да може изводити на ваздух на 3,9, али је то стварно све то у реду да га воде на 3,9 у етеру? Хоће ли ми бити покренут систем вруће? Им 'згодан сигуран да ће се приказивати топлим рећи најмање. Ја тренутно имају 2 120мм навијача у случају, плус мањи 80мм вентилатора у предњи и псу фан на врху једне афтермаркет ЦПУ хладњак. Им 'не сигуран ако је то довољно да би помак од 3,2 ГХз до 3/9. Да ли бисте момци предлажемо уатерцоолинг за то? Ако је тако ја бих вероватно оверцлоцк је већи од 3/9. Уатерцоолинг Ако је потребно, што би Вам предлажемо за мој систем? Хтео бих да задржи релативно ниска цена, ако је могуће. Им 'исто тако ... не и највећи на окупљање. Колико тешко / лако је то за постављање уатерцоолинг по себи? Желите ли предложити стручне то учинити? Хвала унапред. |
|
| |||
| |||
| Пристојан ваздушни хладњак је у реду. Које су вам температуре у тренутно приказују? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вода за хлађење није потребно.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|