![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba millet. Zaten su soğutma hakkında diğer iplikleri gözden geçirdikten denedim, ama hiçbiri gerçekten o var soru bızdık doğrudan uygulanır. İlk olarak, ben 4870 Grafik Kartı, 1600 DDR3 RAM 4 GB bir 3.2GHz AMD Phenom X4 II, 700w OCZ GameXStream PSU, Asus M4A79T Deluxe Anakart, ATI Radeon kullanıyorum. Şimdi .. Bazı şeyler bir overclock için, en önemlisi 3,9 GHz için CPU arıyorum. Ben havalara 3,9 saldırmak için, duymuşsunuzdur ama gerçekten bu iyi 3,9 hava üzerinde çalıştırmak için mi? Benim sistemi sıcak çalışır mı? Ben çok da en az söylemek sıcak çalışan olacak eminim. Şu anda durumu 2 120mm fanlar, artı önündeki küçük 80mm hayranıyım ve sonrası CPU soğutucu üzerine PSU hayranı var. Eğer bu yeterli 3,9 için 3,2 GHz gelen geçiş yapmak emin değilim. Siz bunun için watercooling önerir misiniz? Eğer öyleyse ben 3,9 muhtemelen daha yüksek bir overclock ediyorum. Watercooling Eğer, ne benim sistem için tavsiye ediyor gereklidir? Ben mümkün oldukça düşük bir fiyat tutmak istiyorum. Ben de ... değil montaj at büyük. Nasıl zor / kolay Kendiniz watercooling kurmak için mi? Bir bunu profesyonel önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| A decent hava serin iyi. Şu anda çalışan sıcaklıklar nedir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Su soğutma gerekli asla.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |