![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім. Я вже пробував переглядав інші теми про водяне охолодження, але ніхто насправді він прямий той питання, який я є. По-перше, я біжу 3,2 ГГц AMD Phenom X4 II, 700W блок живлення OCZ GameXStream, ASUS M4A79T Deluxe Материнські плати, ATI Radeon 4870 Graphics Card, 4 Гб 1600 DDR3 RAM. Зараз .. Я шукаю розігнати деякі з моїх речей, головне процесором 3,9 ГГц. Я чув, його можна запускати на повітрі на 3,9, але невже це все, що штраф для запуску на 3,9 на повітрі? Чи буде моя система буде гаряче? Я цілком впевнений, вона буде виконуватися теплим по меншій мірі. Я в даний час є 2 120-мм вентиляторами і у випадку, плюс менший 80-мм вентилятор на передній і вентилятор БЖ на вершині Aftermarket кулера. Я не впевнений, що цього достатньо, щоб зробити перехід від 3,2 ГГц до 3,9. Хочете запропонувати хлопці watercooling для цього? Якщо це так я, напевно, його розганяти вище, ніж 3,9. Якщо watercooling необхідно, що б ви запропонували для моєї системи? Я хотів би утримати ціну досить низькою, якщо це можливо. Я теж ... не найбільший у монтажі. Наскільки важко / чи легко створити watercooling самі? Хочете запропонувати професійну це зробити? Спасибо заранее. |
|
| |||
| |||
| Гідною прохолодного повітря в порядку. Що температурах Ви використовуєте в даний час? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Водяне охолодження це не обов'язково.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Водяне охолодження | chrismorris730 | Генеральний обладнання чат | 20 | 12 вересня 2008 22:47 |
| Водяне охолодження | tomthedrummer1992 | Генеральний обладнання чат | 1 | 4 травня 2008 03:24 |
| Водяне охолодження | Ілля | Генеральний обладнання чат | 1 | 19 жовтня 2007 07:20 |
| Водяне охолодження допомогти, будь ласка | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 28 серпня 2007 12:32 |
| How Do U чи водяного охолодження | xactly | Генеральний обладнання чат | 3 | 7 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |