по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Случаи & Power Доставки

Register

ANTEC 1200 шаси фен контрол

Reply

Нишка Инструменти
Old 1-ви Януари 2009 година, 23:09
Член Група

Имам ANTEC 1200 случая и аз се чудех как ще отида за свързване на шасито феновете на дънната платка за контрол чрез софтуер. Мисля, че ще трябва адаптер, тъй като те са само MOLEX кабели за мощност. Ако това е вярно, има такъв адаптер?
Old 2-ри януари 2009 г, 08:09
Rik
Забранени група

Аз дори не съм сигурен дали софтуерът съществува, за да правя това, което искаш!

Моята система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 64bit 3000 + нюкасълската S754
Дънната платка:
Asus K8V-X
RAM памет:
512meg Infineon pc3200
Графична карта (и):
Сапфир Radeom 9600 Pro 128MB Атлантида
Звукова карта:
AC97
Hard Drive (и):
40gig, 80gig, и 200gig
Оптично устройство (а):
1 * CD горелка, 1 * DVD ROM
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Сега интернет
Монитор (и):
Dell 19 "
Операционна система (и):
XP Pro
Old 2-ри януари 2009 г, 08:22
Член Група

Може би сте разбрали моя пост. Аз просто се опитвам да разбера как да се свържете шасито феновете ми дънната платка, за да използвате софтуер, който дойде с дънната платка, или други, които ви дава възможност да наблюдават и контролират шаси феновете.
Old 2-ри януари 2009 г, 09:30
Член Група

MOLEX е за власт последно си спомням, Не сте малко nubs на предната включите за да увеличите или намалите фен скорости?

Мисля, че само вентилатора, свързани с дънната платка е вентилатора на процесора, така че може да предат-бърз процесор, когато стане горещо.
Old 2 януари 2009, 10:00
Член Група

Мисля, че открих това, което ми трябва, но аз не съм сигурен на напрежение за всеки фен. 8 долара за всеки 4 пинов MOLEX до 3 пинов адаптер (ще се поберат на mobo) изглежда не си заслужава да ме сега, когато погледна към него.
Old 2-ри януари 2009 г, 11:32
Член Група

Трябва му фенове 6, 7, ако добавите свои собствени. Този 48 долара по-малко, вероятно разход не е необходимо, особено след случая звучи като ураган, ако сте ги тури всички на върха = P
Old 2 януари 2009 г., 12:10
Rik
Забранени група

Всеки софтуер за mobo (motheboard) само ще ви позволи да видите фен скорости, не се коригират.
Old 2-ри януари 2009 г, 13:21
Член Група

Моят дънната (Asus P5Q Deluxe) показва, че мога да променя шасито фен скорости чрез софтуер, той дойде с. Може да заключите опция, след като той е свързан фенове или нещо такова, не знам със сигурност.
Old 2-ри януари 2009 г, 14:23
Rik
Забранени група

Аз също имат ASUS mobo. Въпреки че софтуерът, който дойде с нея изглежда, че може да контролира фен скорости, той не може.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc