![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам ANTEC 1200 случая и аз се чудех как ще отида за свързване на шасито феновете на дънната платка за контрол чрез софтуер. Мисля, че ще трябва адаптер, тъй като те са само MOLEX кабели за мощност. Ако това е вярно, има такъв адаптер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз дори не съм сигурен дали софтуерът съществува, за да правя това, което искаш!
| |||
| |||
| Може би сте разбрали моя пост. Аз просто се опитвам да разбера как да се свържете шасито феновете ми дънната платка, за да използвате софтуер, който дойде с дънната платка, или други, които ви дава възможност да наблюдават и контролират шаси феновете. |
|
| |||
| |||
| MOLEX е за власт последно си спомням, Не сте малко nubs на предната включите за да увеличите или намалите фен скорости? Мисля, че само вентилатора, свързани с дънната платка е вентилатора на процесора, така че може да предат-бърз процесор, когато стане горещо. |
|
| |||
| |||
| Мисля, че открих това, което ми трябва, но аз не съм сигурен на напрежение за всеки фен. 8 долара за всеки 4 пинов MOLEX до 3 пинов адаптер (ще се поберат на mobo) изглежда не си заслужава да ме сега, когато погледна към него. |
|
| |||
| |||
| Трябва му фенове 6, 7, ако добавите свои собствени. Този 48 долара по-малко, вероятно разход не е необходимо, особено след случая звучи като ураган, ако сте ги тури всички на върха = P |
|
| |||
| |||
| Всеки софтуер за mobo (motheboard) само ще ви позволи да видите фен скорости, не се коригират. |
|
| |||
| |||
| Моят дънната (Asus P5Q Deluxe) показва, че мога да променя шасито фен скорости чрез софтуер, той дойде с. Може да заключите опция, след като той е свързан фенове или нещо такова, не знам със сигурност. |
|
| |||
| |||
| Аз също имат ASUS mobo. Въпреки че софтуерът, който дойде с нея изглежда, че може да контролира фен скорости, той не може. |