menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Případy & Napájecí zdroje

Register

Antec 1200 podvozku ovládání ventilátoru

Reply

Thread Nástroje
Old 1.ledna 2009, 23:09
Člen Skupina

Mám Antec 1200 případ a byl jsem zvědav, jak bych jít o připojení podvozku fanoušci na desce pro kontrolu prostřednictvím softwaru. Myslím, že by bylo třeba adaptér, protože jsou prostě MOLEX kabely pro napájení. Je-li to pravda, je tam takový adaptér?
Old 2 ledna 2009, 08:09
Rik
Banned Skupina

Nejsem ani zda existuje software dělat, co chcete!

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 2 ledna 2009, 08:22
Člen Skupina

Možná jste špatně můj post. Já jsem jen snaží zjistit, jak se připojit k podvozku fanoušci na mé desce, abych mohl využívat software, který přišel s mojí desce, nebo jiné, které vám umožní sledovat a kontrolovat podvozek fanoušků.
Old 2 ledna 2009, 09:30
Člen Skupina

Molex je pro elektrárny poslední Pamatuju, Nemáte trochu nubs na přední byste se obrátit na zvýšení nebo snížení otáček ventilátoru?

Myslím, že jediný ventilátor spojené s desce je CPU ventilátoru tak může točit rychleji, když se procesor dostane horký.
Old 2. ledna 2009, 10:00
Člen Skupina

Myslím, že jsem našel to, co potřebuju, ale nejsem si jistý napětí pro každého fanouška. 8 dolarů za každé 4 pin MOLEX na 3 pin adaptér (se vejde na mobo) se nezdá, že stojí za to se mi teď, že jsem se na to podívat.
Old 2 ledna 2009, 11:32
Člen Skupina

jeho dostal 6 fanoušků, 7, pokud si přidat své vlastní. To je nejméně 48 dolarů, asi náklad nemusíte, zejména proto, že v případě Zní to jako hurikán, pokud jimi všemi nahoru = P
Old 2. ledna 2009, 12:10
Rik
Banned Skupina

Jakýkoli software pro mobo (motheboard) bude vám umožní vidět rychlosti ventilátoru, není jim přizpůsobit.
Old 2 ledna 2009, 13:21
Člen Skupina

Moje základní deska (Asus P5Q Deluxe) ukazují, že můžu měnit otáčky ventilátoru šasi prostřednictvím softwaru Stalo se. Mohlo by zámek možnost jakmile fanoušci připojen, nebo tak něco, nevím jistě.
Old 2 ledna 2009, 14:23
Rik
Banned Skupina

Já mít také asus mobo. Zatímco se softwarem, který přišel s to vypadá, že ji můžete ovládat otáčky ventilátoru, nemůže.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.