![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám Antec 1200 případ a byl jsem zvědav, jak bych jít o připojení podvozku fanoušci na desce pro kontrolu prostřednictvím softwaru. Myslím, že by bylo třeba adaptér, protože jsou prostě MOLEX kabely pro napájení. Je-li to pravda, je tam takový adaptér? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem ani zda existuje software dělat, co chcete!
| |||
| |||
| Možná jste špatně můj post. Já jsem jen snaží zjistit, jak se připojit k podvozku fanoušci na mé desce, abych mohl využívat software, který přišel s mojí desce, nebo jiné, které vám umožní sledovat a kontrolovat podvozek fanoušků. |
|
| |||
| |||
| Molex je pro elektrárny poslední Pamatuju, Nemáte trochu nubs na přední byste se obrátit na zvýšení nebo snížení otáček ventilátoru? Myslím, že jediný ventilátor spojené s desce je CPU ventilátoru tak může točit rychleji, když se procesor dostane horký. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že jsem našel to, co potřebuju, ale nejsem si jistý napětí pro každého fanouška. 8 dolarů za každé 4 pin MOLEX na 3 pin adaptér (se vejde na mobo) se nezdá, že stojí za to se mi teď, že jsem se na to podívat. |
|
| |||
| |||
| jeho dostal 6 fanoušků, 7, pokud si přidat své vlastní. To je nejméně 48 dolarů, asi náklad nemusíte, zejména proto, že v případě Zní to jako hurikán, pokud jimi všemi nahoru = P |
|
| |||
| |||
| Jakýkoli software pro mobo (motheboard) bude vám umožní vidět rychlosti ventilátoru, není jim přizpůsobit. |
|
| |||
| |||
| Moje základní deska (Asus P5Q Deluxe) ukazují, že můžu měnit otáčky ventilátoru šasi prostřednictvím softwaru Stalo se. Mohlo by zámek možnost jakmile fanoušci připojen, nebo tak něco, nevím jistě. |
|
| |||
| |||
| Já mít také asus mobo. Zatímco se softwarem, který přišel s to vypadá, že ji můžete ovládat otáčky ventilátoru, nemůže. |