![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Antec 1200 και υπόθεση Αναρωτιέμαι πώς θα πάμε για τη σύνδεση του πλαισίου με τη μητρική πλακέτα οπαδούς για έλεγχο μέσω λογισμικού. Νομίζω ότι θα χρειαστεί έναν προσαρμογέα αφού είναι μόλις molex καλώδια για την εξουσία. Αν αυτό είναι αλήθεια, υπάρχει ένα τέτοιο προσαρμογέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν είμαι καν σίγουρος αν το λογισμικό που υπάρχει για να κάνει ό, τι θέλετε!
| |||
| |||
| Ίσως να παρεξηγηθώ μου. Είμαι απλά προσπαθώ να καταλάβω πώς να συνδέσετε το αμάξωμα οπαδούς μου μητρική πλακέτα, ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το λογισμικό που μου ήρθε με την μητρική πλακέτα, ή άλλους, που σας επιτρέπει να παρακολουθούν και να ελέγχουν εξέδρα οπαδών. |
|
| |||
| |||
| Molex είναι για την εξουσία Θυμάμαι την τελευταία φορά, δεν έχετε λίγο nubs μπροστά σας για την σειρά του να αυξήσει ή να μειώσει την ταχύτητα του ανεμιστήρα; Νομίζω ότι το μόνο ανεμιστήρα που συνδέεται με τη μητρική πλακέτα είναι το CPU fan έτσι ώστε να μπορεί γύρο ταχύτερα όταν ο επεξεργαστής παίρνει ζεστό. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι βρήκα αυτό που θέλω, αλλά δεν είμαι σίγουρος για την τάση για κάθε ανεμιστήρα. 8 δολάρια για κάθε 4 pin molex σε 3 pin προσαρμογέα (θα ταιριάζει στις mobo) δεν φαίνεται να αξίζει τον κόπο μου, τώρα που βλέπω αυτό. |
|
| |||
| |||
| την έχεις ανεμιστήρες 6, 7, αν προσθέσετε τη δική σας. Thats 48 δολάρια τουλάχιστον, πιθανότατα μία δαπάνη δεν έχετε ανάγκη, ιδιαίτερα μετά την υπόθεση ακούγεται σαν τυφώνας αν βάλεις όλα αυτά πάνω = P |
|
| |||
| |||
| Κάθε λογισμικό για το mobo (motheboard) μόνο θα σας επιτρέψει να δείτε την ταχύτητα του ανεμιστήρα, δεν προσαρμόζουν τους. |
|
| |||
| |||
| Η μητρική πλακέτα (Asus P5Q Deluxe) δείχνει ότι μπορεί να αλλάξει το πλαίσιο του ανεμιστήρα ταχύτητες μέσω του λογισμικού που ήρθε με. Θα ήταν ίσως η δυνατότητα κλειδώματος όταν θα έχει οπαδούς που συνδέονται ή κάτι, δεν ξέρω με σιγουριά. |
|
| |||
| |||
| Έχω επίσης ένα asus mobo. Αν και το λογισμικό που συνοδεύει φαίνεται ότι μπορεί να ελέγξει ταχύτητες ανεμιστήρα, δεν μπορεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα στον πίνακα ελέγχου - Πίνακας ελέγχου συνηθίζει ανοιχτό | Violaferoz | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 14 Ιουν 2009 05:40 |
| Υπόθεση Antec 1200 - Best of 2008 | YRTNEG | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 13 Απρ 2009 15:49 |
| Βοήθεια Επιλέγοντας υπόθεση! - Antec P180 Antec vs 900 vs ΠΑ CoolerMaster RC-932 | xactly | Θήκες & Τροφοδοτικά | 15 | 22 Μαρ 2009 23:20 |
| Η καλύτερη εξέδρα φίλαθλοι μπορούν i get! | Cew27 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 23 | 12 Απρ 2008 06:55 |
| Control Engineering Win2000/Remote Ελέγχου Λογισμικού, Going Δικτύου | 597 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 28 Νοε 2007 13:19 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |