manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Cases & Power Supplies

Register

Antec 1200 šasije fan control

Reply

Thread Tools
Old 1 siječnja 2009, 23:09
Member Group

Imam Antec 1200 slučaj i bio sam zadivljen kako bih ići o povezivanju šasije navijača na matičnoj ploči za kontrolu putem softvera. Ja mislim da bi trebao adapter jer su samo molex kabela za napajanje. Ako je to istina, postoji takav adapter?
Old 2 siječnja 2009, 08:09
Rik
Zabranjen Group

Im 'ne ravan siguran ako postoji softver za napraviti ono što želite!

My System: Glowbox

Procesor (i):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Matične ploče:
Asus K8V-X
RAM memorija:
512meg Infineon pc3200
Grafička kartica (e):
Radeom Sapphire Atlantis 9600 Pro 128mb
Sound Card:
AC97
Tvrdi disk (i):
40gig, 80gig, a 200gig
Optički pogon (e):
1 * cd burner, 1 * DVD-ROM
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Sada internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 2 siječnja 2009, 08:22
Member Group

Možda misunderstood moj post. Ja sam samo pokušavaju odgonetnuti kako spojiti šasije navijača na moju matičnu ploču tako da mogu koristiti softver koji ste dobili sa svojim matična ploča, ili drugi, koji vam omogućuje praćenje i kontrolu šasije obožavatelja.
Old 2 siječnja 2009, 09:30
Member Group

Molex je za vlast prošle sjećam, ne morate malo nubs na prednjoj okrenete da biste povećali ili smanjili brzinu ventilatora?

Mislim da je samo fan vezan na matičnu ploču je CPU ventilatora tako da se može brže spin kad procesor dobije vruća.
Old 2 sij 2009, 10:00
Member Group

Mislim da sam pronašao ono što mi treba, ali nisam siguran u napon za svaki navijač. 8 krupna sačma za svaki 4 pin molex na 3 pinski adapter (će stati na mobo) ne čini mi se isplati sada da sam na to gledate.
Old 2 siječnja 2009, 11:32
Member Group

6 dobio svojih navijača, 7. ako dodate svoju. Taj 48 krupna sačma barem jedan trošak vjerojatno ne treba, posebno jer je slučaj zvuči kao uragan i ako ih sve na vrh = P
Old 2 sij 2009, 12:10
Rik
Zabranjen Group

Bilo koji softver za mobo (motheboard) samo će vam omogućiti da vidite ljubitelj brzine, a ne prilagodi njima.
Old 2 siječnja 2009, 13:21
Member Group

Moj matičnoj ploči (Asus P5Q Deluxe) pokazuje da mogu promijeniti šasije navijač brzina kroz softver dolazi sa. To bi moglo zaključavanje opcija odjednom ima obožavatelja povezan ili nešto, ne znam za sigurno.
Old 2 siječnja 2009, 14:23
Rik
Zabranjen Group

JA isto tako imati ASUS mobo. Iako je softver koji je došao s njom izgleda kao da se kontrola brzine ventilatora, to ne mogu.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.