![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy Antec 1200 ügyet, és arra gondoltam, hogy én is megyek kb csatlakoztatná az alváz rajongók, hogy az alaplap a vezérlés szoftver. Azt hiszem, hogy szükségem van egy adapter, mivel azok csak molex kábelek hatalom. Ha ez igaz, van egy ilyen adapter? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nem is biztos, ha a szoftver nem létezik, hogy mit akarsz!
| |||
| |||
| Talán félreértette my post. Én csak próbálom kitalálni, hogyan lehet csatlakozni az alváz rajongók az én alaplap úgy tudom használni a szoftvert, hogy eljött az én alaplap, vagy a többiek számára, hogy segítségével felügyeli és ellenőrzi az alváz rajongók. |
|
| |||
| |||
| Molex van erő elmúlt emlékszem, ugye kevés nubs az első akkor viszont a növekedés vagy csökkenés a ventilátor sebességét? Azt hiszem az egyetlen ventilátor kapcsolódik az alaplap a CPU-fan, így amikor a spin gyorsabb processzort kap meleg. |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, megtaláltam, amire szükségem van, de nem vagyok biztos a feszültség minden rajongója. 8 dolcsi minden 4 tűs molex egy 3 tűs csatlakozó (illeszkedik a mobo) úgy tűnik, nem éri meg nekem, most, hogy ránézek. |
|
| |||
| |||
| Megvan a 6 rajongó, 7, ha felveszi a saját. Thats legalább 48 dolcsit, valószínűleg a költséget akkor nem kell, különösen, mivel az ügy úgy hangzik, mint egy hurrikán, ha azokat minden top = P |
|
| |||
| |||
| Minden szoftver a mobo (motheboard) csak akkor engedélyezi, ha a ventilátor sebességét, nem módosíthatja azokat. |
|
| |||
| |||
| Saját alaplap (Asus P5Q Deluxe) azt mutatja, hogy tudok változtatni az alváz a ventilátor sebességét a szoftver ez jött be. Lehet, hogy zárolja a lehetőség, amint azt szurkolók csatlakoztatva, vagy valami, nem tudom biztosan. |
|
| |||
| |||
| Nekem is van egy asus mobo. Bár a szoftver, hogy eljött az úgy néz ki tud kezelni, a ventilátor sebességét, akkor nem. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Probléma a Vezérlőpult - Vezérlőpanel szokás nyitott | Violaferoz | A Windows operációs rendszerek | 1 | 14. június 2009 05:40 |
| Antec 1200 Case - Best of 2008 | YRTNEG | Cases & Power Supplies | 2 | 13. április 2009 15:49 |
| Need Help Choosing ügy! - Antec P180 Antec vs 900 vs HAF CoolerMaster RC-932 | xactly | Cases & Power Supplies | 15 | 22. március 2009 23:20 |
| A legjobb alváz fans i can get! | Cew27 | Processzorok, alaplapok és RAM | 23 | 12. április 2008 06:55 |
| Vezérléstechnika Win2000/Remote Control Software, Kimozdulás Network | 597 | General Chat szoftver | 1 | 28. november 2007 13:19 |
| Téma eszközök | |
| |