![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי ANTEC 1200 מקרה ואני תהיתי איך אני ילך לגבי חיבור שסי אוהדים של לוח האם על השליטה באמצעות התוכנה. אני חושב שהייתי צריך מתאם מאז הם רק molex כבלים עבור כוח. אם זה נכון, האם יש מתאם כזה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני אפילו לא בטוח אם קיימת תוכנה כדי לעשות את מה שאתה רוצה!
| |||
| |||
| אולי אתה misunderstood my post. אני רק מנסה להבין איך לחבר את שסי אוהדים לוח האם שלי אז אני יכול להשתמש בתוכנה שהוא הגיע עם לוח האם, או אחרים, אשר מאפשר לך לנטר ולשלוט שסי אוהדים. |
|
| |||
| |||
| Molex מיועד הכוח האחרון שאני זוכר, אין לך מעט nubs בחזית תפעיל להגדיל או להקטין את אוהדת במהירויות? אני חושב רק מעריץ לקשר את לוח האם הוא מעריץ את CPU ולכן הוא יכול להסתחרר מהר יותר כאשר המעבד מקבלת חם. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שמצאתי את מה שאני צריך, אבל אני לא בטוח של מתח עבור כל אוהד. 8 דולר עבור כל 4 PIN molex עד 3 PIN מתאם (יהיה כשיר ב mobo) לא שווה את זה נראה לי כי עכשיו אני מסתכל על זה. |
|
| |||
| |||
| יש אוהדים שלה 6, 7, אם אתה מוסיף משלך. Thats 48 דולר לפחות, ככל הנראה על חשבונו אתה לא צריך, במיוחד מאז המקרה נשמע כמו הוריקן אם תשים את כולם למעלה = P |
|
| |||
| |||
| כל תוכנה של mobo (motheboard) רק כדי לאפשר לך לראות את אוהדת במהירויות, לא לשנות אותם. |
|
| |||
| |||
| לוח האם שלי (ASUS P5Q Deluxe) מראה, כי אני יכול לשנות את שסי מעריץ במהירויות דרך זה בא עם התוכנה. זה אולי לנעול את האפשרות ברגע זה יש אוהדים מחובר או משהו, אני לא יודע בוודאות. |
|
| |||
| |||
| יש לי גם של ASUS mobo. בעוד תוכנות שהגיעו עם זה נראה כאילו הוא יכול לשלוט במהירויות אוהד, זה לא יכול. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה בלוח הבקרה - לוח הבקרה wont open | Violaferoz | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 14th יוני 2009 05:40 |
| מקרה ANTEC 1200 - הטובה ביותר של 2008 | YRTNEG | מקרים & ספקי כוח | 2 | 13 אפריל 2009 15:49 |
| צריך עזרה בחירת מקרה! - ANTEC ANTEC P180 vs 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | מקרים & ספקי כוח | 15 | 22 מרץ 2009 23:20 |
| הדרך הטובה ביותר שסי אוהדים, אני יכול להשיג! | Cew27 | CPUs, Motherboards & RAM | 23 | -12 לאפריל 2008 06:55 |
| בקרת שליטה Win2000/Remote הנדסת תוכנה, עובר ברשת | 597 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -28 נובמבר 2007 13:19 |
| שרשרת כלים | |
| |