mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Cases & Power Supplies

Register

Antec 1.200 važiuoklės kontrolės ventiliatoriaus

Reply

Temos įrankiai
Old 1 sausis 2009, 23:09
Narys

Default Antec 1.200 važiuoklės kontrolės ventiliatoriaus

Turiu Antec 1200 ir man buvo įdomu, kaip aš norėčiau eiti apie prisijungimą važiuoklės gerbėjų kontrolės plokštė per programinę įrangą. Manau reikės adapterio, nes jie tiesiog Molex kabeliai galia. Jei tai tiesa, ar yra toks adapteris?
Old 2 sausis 2009, 08:09
Rik
Banned Group

Nesu tikras, net jei programinė įranga yra tai, ką norite!

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old 2 sausis 2009, 08:22
Narys

Galbūt jūs neteisingai suprato mano posto. Aš tiesiog bando išsiaiškinti, kaip prisijungti važiuoklės gerbėjai mano plokštę, kad galėčiau naudotis programine įranga, atėjo su savo plokštę, ar kiti, kuris leidžia stebėti ir kontroliuoti važiuoklės gerbėjai.
Old 2 sausis 2009, 09:30
Narys

Molex yra galios paskutinį Prisimenu, Jūs neturite mažai nubs ant priekinio įjungiate padidinti arba sumažinti ventiliatoriaus greitį?

Manau, kad tik ventiliatorius, susijusios su plokštę yra procesoriaus ventiliatorius, kad jis sukasi greičiau, kai perdirbėjas gauna karšta.
Old 2 sausis 2009, 10:00
Narys

Manau radau ko man reikia, tačiau aš nesu įsitikinęs dėl kiekvieno ventiliatoriaus įtampą. 8 Bucks kiekvienai 4 pin Molex iki 3 pin adapter (telpa MOBO) neatrodo verta man jį dabar, kai aš žiūriu į jį.
Old 2 sausis 2009, 11:32
Narys

jos gavo 6 gerbėjų, 7, jeigu jūs pridedate savo. Thats 48 Bucks bent, turbūt sąskaita nereikia, juolab jei skamba kaip uraganas, jei jūs juos visus viršuje = P
Old 2 sausis 2009, 12:10
Rik
Banned Group

Bet MOBO (motheboard) programinę įrangą, bus tik leidžia pamatyti ventiliatoriaus greičio, o ne keisti juos.
Old 2 sausis 2009, 13:21
Narys

Mano pagrindinė plokštė (Asus P5Q Deluxe) rodo, kad galiu keisti korpuso ventiliatoriaus greičiai naudojant programinę įrangą jis atvyko. Tai gali užrakinti galimybe, kai ji susijusi fanų ar kažką, aš žinau tikrai.
Old 2 sausis 2009, 14:23
Rik
Banned Group

Aš taip pat turiu Asus MOBO. Nors programinės įrangos, kuri atėjo su atrodo, kad jis gali kontroliuoti ventiliatoriaus greitį, ji negali.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.