![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir Antec 1.200 lietā, un man bija jautājums, kā es varētu iet par savienojuma šasijas faniem mātesplati kontroles, izmantojot programmatūru. Es domāju, ka būtu nepieciešams adapteris, jo tie ir tikai molex kabeļi varu. Ja tā ir taisnība, vai ir šāds adapteri? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es neesmu pat pārliecināts, ja programmatūras pastāv darīt to, ko vēlaties!
| |||
| |||
| Varbūt jūs pārprast manu pastu. Es esmu tikai mēģina saprast, kā savienot šasijas fani uz manu mātesplati, lai es varētu izmantot programmatūru, ko saņēmāt kopā ar savu mātesplates, vai citi, kas ļauj uzraudzīt un kontrolēt chassis fans. |
|
| |||
| |||
| Molex ir jaudas Beidzot es atceros, Vai tu maz nubs uz priekšējā ieslēdzot palielināt vai samazināt ventilatora ātrumu? Es domāju, tikai ventilators, kas saistīti ar mātesplatē ir CPU ventilators, lai tā varētu spin ātrāk procesors kļūst karsts. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka es atklāju, kas man vajadzīgs, bet es neesmu pārliecināts par spriegumu katru ventilatoru. 8 baksus katrā 4 pin molex uz 3 pin adapter (iederēsies par MOBO), šķiet, nav vērts man tagad, man apskatīt to. |
|
| |||
| |||
| tā ieguva 6 faniem, 7 ja jūs pievienot savu. Tas ir 48 dolārus vismaz, iespējams rēķina Jums nav nepieciešams, jo īpaši tādēļ gadījumā izklausās pēc viesuļvētras, ja jūs viņus visus top = P |
|
| |||
| |||
| Visus MOBO (motheboard) programmatūru tikai ļaus Jums redzēt ventilatoru ātrumu, nevis pielāgot tos. |
|
| |||
| |||
| Mans mātesplates (Asus P5Q DELUXE) liecina, ka es varu mainīt šasija ventilatora ātrumu cauri programmatūras tas atnāca ar. Tas varētu bloķēšanas iespēju, tiklīdz tā ir fani savienota vai kaut ko, es nezinu, for sure. |
|
| |||
| |||
| Man arī ir asus MOBO. Kaut arī programmatūra, kas nāca līdz ar to izskatās, to var kontrolēt ventilatoru ātrumu, bet tā nav. |
![]() |
|
| Bookmarks |