mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Cazuri & Power Supplies

Register

Antec 1200 şasiu fan control

Reply

Thread Tools
Old O 1 2009, 23:09
Grupul de stat

Eu am un Antec 1200 caz şi mă întrebam cum aş merge despre conectarea şasiu fani la placa de bază pentru controlul prin intermediul software-ului. Cred ca am avea nevoie de un adaptor, deoarece acestea sunt doar MOLEX cabluri pentru putere. Dacă acest lucru este adevărat, există o astfel de adaptor?
Old 2 ianuarie 2009, 08:09
Rik
Banned Group

Nu sunt chiar sigur că software-ul în cazul în care există pentru a face ceea ce vrei!

Sistemul meu: Glowbox

Procesor (e):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle, S754
Plăci de bază:
Asus K8V-X
Memorie RAM:
512meg Infineon pc3200
Placă grafică (e):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128MB
Placă de sunet:
AC97
Hard Drive (e):
40gig, 80gig, şi 200gig
Optical Drive (e):
1 * CD arzător, 1 * DVD-ROM
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Acum, internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Sistem de operare (e):
XP Pro
Old 2 ianuarie 2009, 08:22
Grupul de stat

Poate l-ai înţeles greşit meu post. Am încercat să dau seama cum să se conecteze la şasiu fani să-mi placa de bază, aşa că am posibilitatea să utilizaţi software-ul care a venit cu placa de bază, sau altele, care vă permite să-şi monitoriza şi controla şasiu fani.
Old 2 ianuarie 2009, 09:30
Grupul de stat

MOLEX este pentru ultima putere îmi amintesc, nu ai pic nubs pe fata ai rândul său, pentru a mări sau micşora viteza de fan?

Cred că singurul fan legate de placa de bază este de CPU fan aşa se poate roti mai repede atunci când procesorul devine fierbinte.
Old 2 ianuarie 2009, 10:00
Grupul de stat

Cred că am găsit ceea ce am nevoie, dar nu sunt sigur de tensiune pentru fiecare fan. 8 dolari pentru fiecare 4 PIN MOLEX 3 PIN-ul la un adaptor (se va potrivi pe mobo) pare că nu merită să-mi acum că mă uit la ea.
Old 2 ianuarie 2009, 11:32
Grupul de stat

sa luat 6 ventilatoare, 7 dacă adăugaţi dumneavoastră. Thats 48 de dolari, cel puţin, probabil, o cheltuială care nu aveţi nevoie, mai ales că în cazul sună ca un uragan, dacă le-aţi pus toate pe sus = P
Old 2 ianuarie 2009, 12:10
Rik
Banned Group

Orice software pentru mobo (motheboard) va permite doar pentru a vă vedea fan viteze, nu le ajusta.
Old 2 ianuarie 2009, 13:21
Grupul de stat

Meu de placa de bază (Asus P5Q Deluxe) arată că nu pot schimba şasiu fan viteze prin intermediul software-ul a venit cu ea. S-ar putea bloca o dată opţiunea de fani care le-a legat, sau aşa ceva, nu stiu sigur.
Old 2 ianuarie 2009, 14:23
Rik
Banned Group

Am avea, de asemenea, un asus mobo. În timp ce software-ul care a venit cu el arata ca se poate controla viteza ventilatorului, nu poate.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.