![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am un Antec 1200 caz şi mă întrebam cum aş merge despre conectarea şasiu fani la placa de bază pentru controlul prin intermediul software-ului. Cred ca am avea nevoie de un adaptor, deoarece acestea sunt doar MOLEX cabluri pentru putere. Dacă acest lucru este adevărat, există o astfel de adaptor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu sunt chiar sigur că software-ul în cazul în care există pentru a face ceea ce vrei!
| |||
| |||
| Poate l-ai înţeles greşit meu post. Am încercat să dau seama cum să se conecteze la şasiu fani să-mi placa de bază, aşa că am posibilitatea să utilizaţi software-ul care a venit cu placa de bază, sau altele, care vă permite să-şi monitoriza şi controla şasiu fani. |
|
| |||
| |||
| MOLEX este pentru ultima putere îmi amintesc, nu ai pic nubs pe fata ai rândul său, pentru a mări sau micşora viteza de fan? Cred că singurul fan legate de placa de bază este de CPU fan aşa se poate roti mai repede atunci când procesorul devine fierbinte. |
|
| |||
| |||
| Cred că am găsit ceea ce am nevoie, dar nu sunt sigur de tensiune pentru fiecare fan. 8 dolari pentru fiecare 4 PIN MOLEX 3 PIN-ul la un adaptor (se va potrivi pe mobo) pare că nu merită să-mi acum că mă uit la ea. |
|
| |||
| |||
| sa luat 6 ventilatoare, 7 dacă adăugaţi dumneavoastră. Thats 48 de dolari, cel puţin, probabil, o cheltuială care nu aveţi nevoie, mai ales că în cazul sună ca un uragan, dacă le-aţi pus toate pe sus = P |
|
| |||
| |||
| Orice software pentru mobo (motheboard) va permite doar pentru a vă vedea fan viteze, nu le ajusta. |
|
| |||
| |||
| Meu de placa de bază (Asus P5Q Deluxe) arată că nu pot schimba şasiu fan viteze prin intermediul software-ul a venit cu ea. S-ar putea bloca o dată opţiunea de fani care le-a legat, sau aşa ceva, nu stiu sigur. |
|
| |||
| |||
| Am avea, de asemenea, un asus mobo. În timp ce software-ul care a venit cu el arata ca se poate controla viteza ventilatorului, nu poate. |