![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Antec 1200 prípad a bol som zvědav, jak bych ísť o pripojenie podvozku fanúšikovia na doske pre kontrolu prostredníctvom softvéru. Myslím, že by bolo potrebné adaptér, pretože sú jednoducho MOLEX káble pre napájanie. Je-li to pravda, je tam taký adaptér? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejsem ani či existuje softvér robiť, čo chcete!
| |||
| |||
| Možno ste zle môj post. Já jsem jen snažia zistiť, ako sa pripojiť k podvozku fanúšikovia na mojej doske, aby som mohol využívať softvér, ktorý prišiel s mojí doske, alebo iné, ktoré vám umožnia sledovať a kontrolovať podvozok fanúšikov. |
|
| |||
| |||
| Molex je pre elektrárne posledný Pamätám, Nemáte trochu nubs prednej by ste sa obrátiť na zvýšenie alebo zníženie otáčok ventilátora? Myslím, že jediný ventilátor spojené s desce je CPU ventilátora tak môže točiť rýchlejšie, keď sa procesor dostane horúci. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že som našiel to, čo potřebuju, ale nie som si istý napätia pre každého fanúšika. 8 dolárov za každé 4 pin MOLEX na 3 pin adaptér (sa zmestí na Mobo) sa nezdá, že stojí za to sa mi teraz, že som sa na to pozrieť. |
|
| |||
| |||
| jeho dostal 6 fanúšikov, 7, ak si pridať svoje vlastné. To je aspoň 48 dolárov, asi náklad nemusíte, najmä preto, že v prípade Znie to ako hurikán, ak nimi všetkými hore = P |
|
| |||
| |||
| Akýkoľvek softvér pre Mobo (motheboard) bude vám umožní vidieť rýchlosti ventilátora, nie je im prispôsobiť. |
|
| |||
| |||
| Moja základná doska (Asus P5Q Deluxe) ukazujú, že môžem meniť otáčky ventilátora šasi prostredníctvom softvéru Stalo sa. Mohlo by zámok možnosť akonáhle fanúšikovia pripojený, alebo tak niečo, neviem určite. |
|
| |||
| |||
| Já mať aj asus Mobo. Zatiaľ čo so softvérom, ktorý prišiel s to vyzerá, že ju môžete ovládať otáčky ventilátora, nemôže. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s ovládacom paneli - Ovládací panel zvyknutý otvoriť | Violaferoz | Operačné systémy Windows | 1 | 14. júna 2009 05:40 |
| Antec Case 1200 - Best of 2008 | YRTNEG | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 13. apríla 2009 15:49 |
| Need Help Výber vec! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Prípady & Napájacie zdroje | 15 | 22. marca 2009 23:20 |
| Najlepšie fanúšikovia i podvozka môže dostať! | Cew27 | Procesory, základné dosky & RAM | 23 | 12. apríl 2008 06:55 |
| Riadiace techniky Win2000/Remote Ovládací softvér, ktorý bude sieť | 597 | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. novembra 2007 13:19 |
| Thread Tools | |
| |