![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Антец 1200 случај и био сам задивљен како бих ићи о повезивању шасије навијача на матичној плочи за контролу путем софтвера. Ја мислим да би требао адаптер јер су само молекс каблова за напајање. Ако је то истина, постоји такав адаптер? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'не раван сигуран ако постоји софтвер за направити оно што желите!
| |||
| |||
| Можда мисундерстоод мој пост. Ја сам само покушавају одгонетнути како спојити шасије навијача на моју матичну плочу тако да могу да користе софтвер који сте добили са својим матична плоча, или други, који вам омогућава праћење и контролу шасије обожаватеља. |
|
| |||
| |||
| Молекс је за власт прошле сјећам, не морате да мало нубс на предњој окренете да бисте повећали или смањили брзину вентилатора? Мислим да је само фан везан на матичну плочу је ЦПУ вентилатора тако да се може брже Спин кад процесор добије врућа. |
|
| |||
| |||
| Мислим да сам пронашао оно што ми треба, али нисам сигуран у напон за сваки навијач. 8 крупна сачма за сваки 4 пин молекс на 3 пински адаптер (ће стати на мобо) не чини ми се исплати сада да сам на то гледате. |
|
| |||
| |||
| 6 добио својих навијача, 7. ако додате своју. Тај 48 крупна сачма барем један костим вероватно не треба, посебно јер је случај звучи као ураган и ако их све на врх = П |
|
| |||
| |||
| Било који софтвер за мобо (мотхебоард) само ће вам омогућити да видите љубитељ брзине, а не прилагоди њима. |
|
| |||
| |||
| Мој матичној плочи (Асус П5К Делуксе) показује да могу променити шасије навијач брзина кроз софтвер долази са. То би могло закључавање опција одједном има обожаватеља повезан или нешто, не знам за сигурно. |
|
| |||
| |||
| ЈА исто тако имати Асус мобо. Иако је софтвер који је дошао са њом изгледа као да се контрола брзине вентилатора, то не могу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем у Цонтрол Панел - отворите Цонтрол панел навика | Виолафероз | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 14. јуна 2009 05:40 |
| Цасе Антец 1200 - Бест оф 2008 | ЫРТНЕГ | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 13 април 2009 15:49 |
| Неед Хелп Одабир Цасе! - Антец П180 вс Антец 900 вс ЦоолерМастер ХАФ РЦ-932 | ксацтлы | Цасес & Поуер Супплиес | 15 | 22 март 2009 23:20 |
| Најбољи шасије обожаватељи могу добити! | Цеу27 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 23 | 12 април 2008 06:55 |
| Цонтрол Енгинееринг Уин2000/Ремоте Цонтрол Софтуаре, Гоинг Нетуорк | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 28 новембар 2007 13:19 |
| Тхреад Тоолс | |
| |